Ľubomíra Karmanová Správy

Láska nepozná hranice, platí to aj pre Lučenec: Aj takíto zaľúbenci mali svadbu v našom meste!

V našom meste boli v roku 2015 zaznamenané aj sobáše s cudzincami. Tí práve v Lučenci tak zažili svoj veľký deň D. A pochádzali aj z poriadne vzdialených krajín.

Ilustračný obrázok k článku Láska nepozná hranice, platí to aj pre Lučenec: Aj takíto zaľúbenci mali svadbu v našom meste!
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili svoj deň D v Lučenci viaceré zamilované páry a stovky ľudí spečatili svoju lásku. Zriedka sa stane, že v Lučenci uzavrú manželstvo aj páry, kde jeden zo snúbencov nepocháza nielen z nášho mesta, ale dokonca ani z našej krajiny.

„V roku 2015 bolo v Lučenci uzavretých 5 manželstiev s príslušníkmi iných krajín, ako je Slovensko," uviedla hovorkyňa Mesta Lučenec, Michaela Hrnčiarová.

Ako pokračovala, zaujímavosťou je, že ani v jednom prípade sobášov nepochádzala z inej krajiny nevesta. Za krásnymi Lučenčankami sem prichádzajú ženísi. V Lučenci v minulom roku cudzinci uzavreli 4 cirkevné a 1 civilný sobáš.

"Svadbu už mali u nás ľudia z Helénskej republiky, Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska, Maďarska a Ekvádorskej republiky.“ dodala Hrnčiarová.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Správa, ktorá Lučenčanov zrejme nepoteší: Každý rok nás je menej. Tipnete si, koľko nás je teraz v meste?

Aj takéto mená dostali bábätká v lučenskej nemocnici: Bendegúz, Tamia, Tejumola a to nie je ešte všetko!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM