Michaela Mozolányová Rôzne

Lučenčania, ideme na to! Happy video sa začína točiť už dnes

Desiatky miest na celom svete podľahli ošiaľu, ktorý prostredníctvom piesne od Pharrella Williamsa rozsieva šťastie a úsmevy. Výnimkou nebude ani Lučenec, ktorý ukáže, ako je happy.

Ilustračný obrázok k článku Lučenčania, ideme na to! Happy video sa začína točiť už dnes
Zdroj: Dnes24.sk

Ku šťastiu niekedy stačí naozaj málo. Dôkazom toho sú desiatky ľudí, ktorí vtipnými videoklipmi šíria nielen dobrú náladu, ale zoznamujú okolitý svet s koloritom a energiou konkrétneho miesta alebo mesta.

Presne takú istú správu chcú vyslať Lučenčania, ktorí v týchto dňoch začnú zbierať a zachytávať dobrú náladu v uliciach mesta a jeho okolí. „Natáčať sa začne poctivo od 16. júna do konca mesiaca. Následne sa začne s postprodukciou a niekedy v polovici júla, čiže o mesiac by sa malo video uploadnut na internet,“ povedal pre náš portál Lučenec 24 Peter Kollár, autor pripravovaného vi­dea.

Podľa jeho slov by Happy video z Lučenca malo byť záznamom súčasnej podoby mesta. Peter Kollár by v ňom chcel obsiahnuť čo najviac aktuálnych momentov a vystihnúť to, že v našom meste sú aj „Happy“ ľudia. „Za produkciou alebo lepšie povedané výrobou videa stojí naše vizuálne štúdio Vyrobilo.sk. Zásluhou kolegu, ktorý vystihol časovanie, sme sa medzi prvými tvorcami úspešne ocitli už s vyše 3 miliónmi videní na youtube s videom: HAPPY (We are from High Tatras Slovakia). Keďže sa následne do projektu zapojili aj ostatné mestá, naše mesto by sme nemali vynechať. Takého názoru s podporou je aj vedenie mesta spolu s pani primátorkou," povedal.

Nebudú chýbať známe tváre

„Vo videu sa proste musia objaviť klasické prostredia a nemôžu chýbať známe tváre. Kto bude vo videu, záleži hlavne na ľudoch, pretože kasting prebieha v spolupráci s facebook stránkou mesta Lučenec a kto má záujem, sa može prihlásiť do klipu so svojím pohyblivým posolstvom. Nechávam to väčšinou na nich, tak uvidime ako to cele dopadne Kto má záujem, nech sa páči,“ dodal Peter Kollár. Aj keď už ovácie okolo pesne Happy podľa neho slabnú a pesnička je už dosť prepočúvaná, stále si myslí že je dôležité sa zapojiť a zanechať memento vo video formáte.

Ak sa chcete aj vy stať súčasťou odkazu, ktorý bude prostredníctvom internetu vyslaný do celého sveta, jednotlivci a aj skupiny v akomkoľvek počte sa môžete hlásiť e-mailom na: vyrobilo@gmail.com. Všetkým záujemcom zašlú autori info obratom. Spoločnými silami dáme najavo, že ani my Lučenčania nie sme žiadne Béčka. :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM