Michaela Mozolányová Rôzne

Lučenčania sa nebabrú: Niektoré ich priznania na facebooku vás fakt zaskočia!

Obyvatelia Lučenca nemajú problém posťažovať sa ani vo verejných skupinách na Facebooku. To, čo predvádzajú na anonymných, má ešte o to väčšie grády.

Ilustračný obrázok k článku Lučenčania sa nebabrú: Niektoré ich priznania na facebooku vás fakt zaskočia!
Zdroj: Webnoviny.sk

Fenomén stránok s priestorom pre anonymné priznania si získal veľkú obľubu aj v našom meste. Na facebookovej stránke, ktorá dáva Lučenčanom možnosť anonymne sa vyjadriť sa môžu beztrestne priznávať ľudia k čomukoľvek. Zdá sa, že keď Lučenčania nemusia prezradiť svoju identitu, ukazujú svoju druhú tvár. Niektoré príspevky pobavia, niektoré možno aj pobúria. Vybrali sme pre vás tie najšťavnatejšie.

Z motorizmu

  • Milujem ten pocit keď vodič z nemenovaného okresu nesie na prednej sedačke fúrik a na najbližšej križovatke nedá 2 autám prednosť a rozhadzuje rukami !
  • Jazdím cez Lučenec s kamiónom ale koľko arogantných vodičov je tam, tak to je v p***! Obiehanie cez plnú čiaru v zákrutách, nepoužívanie smeroviek veď na parádu sú tam! Ale mne je to v podstate jedno ako jazdia poniektorí, len mohli by si uvedomiť že 40 tonový kamión neubrzdíš tak rýchlo ako osobák! Ináč pekné kočky sú v Lučenci. Dúfam že sa vy šoféri polepšite, česť výnimkám.
  • Dnes som išiel cez Blavu s kamiónom. Nič na tom by nebolo keď zrazu predomnou dodávka. Je*** to 70km/h myslel som že ma roz*** na koľko je v Blave 90km/h! Nakoniec aj napriek zákazu som ho predbehol a keby že nemám pevné nervy tak ho vytlačím z tej diaľnice!!! Pozdravujem vodiča bielej dodávky z Lučenca a zahoď vodičák aj kľúče od auta a na budúce choď na výlet do Blavy s vlakom, chuju!
  • Najradšej mám šoférov z nemenovaného okresu, čo sa vyvážajú na dieslových bavorákoch popri školách cez veľké prestávky a hrajú sa najväčších pánov planéty a autá na leasing majú.

O policajtoch

  • Ako každý normálny chlap na vrchole svojich reprodukčných schopností som po prečítaní príspevkov nadržaním presýtených alfasamíc usúdil že je správny čas na zápis k policajnému zbo­ru.
  • Priznávam som zamilovaná do policajta a kvôli tomu mám zápis v trestnom registri :D
  • Som rada že môj priateľ je policajt a je, a aj bol mi aj verný…
  • Keď už hovoríte o policajtoch…s jed­ným som riešila a je veľmi krásny až na tu jazvu na ruke…veľa sme si spolu prežili…jeho kočka síce o tom nevie že budeme mať chlapčeka…týmto ju pozdravujem!
  • Je normálne, že už na vás aj policajti z okna auta pískajú a niečo vykrikujú?! Naložila by som im na tie papule!

Nespokojní spoluobčania

  • Dnes som videl dve nemenované počerné dievčinky ako robia zbierku pre sluchovo postihnutých, keď ľudia pýtali preukaz tak ušli. Najbližšie vás kopnem až budete mať klit**** v hrdle.
  • Je hrozné, že niekto z Lučenca bol schopný zabiť malé mláďa už dosť tak plachej labute. Teraz v snahe ochrániť svoje zvyšné mláďatá sa správa agresívne a odháňa od seba aj kačky. Mestský park bol roky v hroznom stave. Teraz sa oň konečne niekto stará. Nadávať na toho čo to spravil, nech už to je ktokoľvek je márne. Čo sa stalo sa už nedá napraviť. Môžeme sa však konečne spamätať a začať niečo aj budovať a nie len ničiť. Preto vás prosím aby sa každý správal tak, že na náš park budeme hrdí a nie sa hanbiť za nejakého idiota. Ešte sú tam tri mláďatá. Je len na nás či z nich vyrastú krásne labute a či sa nás ľudí budú báť…
  • Neznášam, keď nám malé čierne deti olizujú výklad :(
  • Priznám sa, že mi je zle z dievčat, ktoré sem hrdé ako pavíce píšu, že spávajú so zadnými chlapcami. Karma je k**** vec a všetko zlé sa vám milé „dámy“ vráti. Nie som si celkom istá, či by ste boli také šťastné aj keby ste mali vážny vzťah, chlapca milovali a on by vás podvádzal s nejakou lacnou šte****.
  • Prednedávnom som viedla menšiu hádku s dievčaťom, ktoré tvrdilo že neviem, čo to je skutočný život, pretože nepijem a nechodím sa zabávať do barov. Pretože: „sme mladí a život si treba užívať!“ áno, jasné, vždy som snívala o tom ležať niekde pri smetnom koši spitá na mol. (nikoho neodsudzujem, proste mám voči tomu odpor) . Oponovala som jej tým, že by som išla len s normálnymi kamarátmi zatancovať si, a ona mi posmešne odpovedala: „zatancovať? tam sa nechodí tancovať…“ tak fajn, no… Týmto ťa pozdravujem.
  • LGBT…večne odsudzovaný! Nepríjemné pohľady na nich, či poznámky k ich orientácii … je to primitívne každý sa narodí nejaký a odsudzovať ich je úbohosť . Môj názor ak s tým ma niekto problém prosím vyjadrite sa k tomu, kľudne ma zhetujte je to mi to úplne jedno.
  • Priznám sa, mam mladšiu priateľku od seba, s ktorou bolo milovanie zo začiatku perfektné, no teraz je to už stereotyp, a ja mam chuť na niečo nové. Ako jej to mam vysvetliť?

Na Facebooku sa vyznáva aj láska

  • Je mi to trápne takto tu písať … ale milujem chalana z Technickej, volajú ho Mahátma neviem ako ho mám získať je proste najkrajší :)
  • Baby, chalani, kašlite na žúrky, frajerinu, alkohol. Viete ako sa hovorí? Že vrana k vrane sadá… a potom sem zúfalý chalan píše, že v LC nenájde normálne dievča. A kde ho chcete akože nájsť? Dievčatá detto. Každá chce tvrdého frajera a potom plačete aký to bol hajzel. Nejdem robiť zo seba svätú. Aj ja som mala rada discoteky a zábavy s priateľmi kde koloval alkohol. Ale vždy som poznala svoje hodnoty. Dnes keď sa prejdem po meste, či už je to piatok alebo normálny deň v týždni a vidím mnoho mojich známych ako sa už o 20:00 tackajú nachlípaný po hlavnej, cítim sa šťastná. Prečo? Lebo kým vy zapíjate prázdniny, ja som stým koho milujem, stým kto mi ukázal, že akýkoľvek žúr sa nevyrovná pocitu, že zaspávate v náručí milovanej osoby a na dobrú noc si rozprávate vaše najtajnejšie priania a túžby. Vtedy sa cítim skutočne výnimočná, pre neho. A to mi úplne stačí.
  • Keď vidím tie príspevky „nájde sa ešte normálny chlapec v Lučenci?“…tak zlatko nekukaj na swag a hrúbku peňaženky mám chlapca z Lučenca, sme spolu rok a pol. Je pekný, milý, viem že by ma nikdy nepod**** a síce nemá veľa peňazí ale o to viac mi lásku vyznáva skutkami a nie darčekmi!!
  • Priznávam sa, že chodím po meste a obzerám skoro všetkých sexi Lučenčanov a s kamarátkou ich komentujeme :D
  • Mám 22 rokov, študujem na vysokej škole, mám prácu, nefajčím, nepijem, nechodím piatky na ožieračky do Staroprameňa a spol. ,mám 5 rokov priateľa a spolu kamarátov čo spočítam na prstoch jednej ruky, športujem, zdravo žijem, venujem sa rodine a som happy:-)je to tak veľa alebo podľa lučenských pomerov a priznaní nie som IN???

Rôzne

  • Toto nie je možné. Tak raz za týždeň si chcem dať niečo sladké a vždy ma pritom prichytí môj priateľ a potom si myslí že celé dni iba vyjedám sladkosti.
  • Dúfam , že anonymne… Mám pocit , že budem, teda asi som bisexuál… Už od šiesteho ročníka ma začali priťahovať chalani. I keď, baby nie sú na zahodenie.
  • Priznávam, že som si raz na byte (v noci a v tme) ľahla k môjmu priateľovi na jednu noc a vlastne to nebol on ale jeho kamarát. Stálo to za to.
  • Mám rád naše lučenské rožky. Ak ste dakto jedli tie 5 centimetrové bratislavské suché žuvačkové rohlíky, tak viete o čom hovorím.
  • Najlepšie langoše v našom kraji robia na priehrade. Chodím tam každý víkend. Len škoda je, že tam chodí málo báb. Nie je s kým vypiť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM