Michaela Mozolányová Samospráva

Lučenčania, toto sa nás týka: Cez TIETO ulice neprejdete!

Aby ste neostali prekvapení. Cez pracovné dni týmito ulicami autom neprejdete. Pozrite si kompletný rozpis uzávierok.

Ilustračný obrázok k článku Lučenčania, toto sa nás týka: Cez TIETO ulice neprejdete!
Zdroj: Webnoviny.sk

Z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti účastníkov cestnej premávky bude platiť zmena organizácie dopravy počas stavebných prác. „Na križovatke ulice Adyho a Komenského a časti miestnej komunikácie ulice Komenského, v úseku od križovatky s ul. Dr. Vodu po križovatku s ul. Adyho v intraviláne mesta Lučenec dôjde k obmedzeniu hlavného dopravného priestoru formou úplnej uzávierky. Organizácia dopravy na uvedenom úseku cesty bude zabezpečená prenosným dopravným značením,“ informuje mesto Lučenec vodičov.

Doba uzávierky úseku od ulice J. Husa po Adyho ulicu bude trvať od 28. júla v čase od 05:00 hodiny do 1. augusta 2014 čase do 22:00 hodiny z dôvodu spevnenia podkladaných vrstiev cesty betónovaním.

Úsek od ulice Dr. Vodu po ulicu Adyho bude uzavretý od 2. augusta čase od 06:00 hodiny do 8. augusta 2014 v čase do 18:00 hodiny z dôvodu vyhotovenia asfaltového koberca na miestnej ceste.

Mesto v tejto lokalite opravuje spolu 6500 metrov štvorcových komunikácií. Súčasťou opráv je aj vybudovanie dažďovejchýbajúcej kanalizácie a všetkých prípojok, ktoré tam budú odvádzať vodu tak zo striech, ako aj chodníkov. Okrem toho sa budujú aj nové svetelné body, počíta sa s úpravou artézskych prameňov a plánuje sa aj nasvetlenie kostola.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM