Ľubomíra Karmanová Hokej

Lučenec sa pripravuje na hokejové šialenstvo: Tu si môžete užiť parádnu atmosféru

Majstrovstvá sveta v hokeji Slovákov každoročne vyženú do reštaurácií, barov, či ulíc a na námestia. Lučenec nebude výnimkou. Mesto, ale chystá pre fanúšikov aj niečo špeciálne.

Ilustračný obrázok k článku Lučenec sa pripravuje na hokejové šialenstvo: Tu si môžete užiť parádnu atmosféru
Zdroj: Dnes24.sk

Najväčší hokejový sviatok sa blíži. Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji štartujú už 1. mája. Dejiskom ich v poradí 79. ročníka bude tentoraz susedné Česko. Niekto napínavé zápasy sleduje radšej v pokoji na vlastnom gauči, množstvo fanúšikov sa ale práve v tomto období vydáva užiť si skupinové hokejové šialenstvo.

Mesto Lučenec už po druhý krát pripravuje pre hokejových fajnšmekrov skutočnú špecialitu. Priame prenosy si fanúšikovia môžu vychutnať na najväčšom plátne, s najkvalitnejším zvukom v meste a to priamo v kine Apollo. „Počas majstrovstiev sa kino zmení na fanúšikovský kotol,“ hovorí Stanislav Spišiak z MsÚ v Lučenci.

Sledovanie priamych prenosov tak neovplyvní ani počasie. Premiéru tejto ojedinelej akcie si mohli fanúšikovia vychutnať minulý rok. „Malo to úspech, atmosféra bola parádna,“ zaspomínal Spišiak. Podľa jeho slov prišli našich hokejistov do kina podporiť fanúšikovia všetkých vekových kategórií a tak dúfa, že ani tento rok to nebude inak.

„Dresy, šály, šiltovky, rapkáče sú vítané,“ pripomenul organizátor. Na prvý prenos sa fanúšikovia môžu tešiť už 5. mája.

Rozpis zápasov:

5.5. o 20:15 Slovensko – Slovinsko

6.5. o 20:15 Slovensko – Nórsko

9.5. o 16:15 Fínsko – Slovensko

10.5. o 20:15 Slovensko – Rusko

12.5. o 16:15 USA – Slovensko

Ďalšie zápasy budú do ponuky zaradené podľa výkonov našich chlapcov a podľa toho kam sa dostanú. Naši borci budú určite bojovať ako levi, ale budú potrebovať aj energiu nás fanúšikov, tak jú príďte odovzdať do fanzóny v kine APOLLO!!!

hokejové šialenstvo v kine
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM