Rôzne Samospráva

Lučenecké hodovanie vyvrcholí babgulášom, starými veteránmi a hudobnými hviezdami

Rozlúčka s prázdninami a s letom ako sa patrí! VII. Lučenecké hodovanie a pestrý kultúrny, spoločenský a hudobný program počas niekoľkých dní na vás čaká v metropole Novohradu.

Ilustračný obrázok k článku Lučenecké hodovanie vyvrcholí babgulášom, starými veteránmi a hudobnými hviezdami
Zdroj: youtube

Vyvrcholenie Lučenského Kultúrneho Leta bude opäť fenomenálne! Na Lučenčanov a návštevnikov nášho mesta čaká množstvo koncertov či divadelné predstavenia.

„Pripravená je VII. Mega street dance party, Fotrova kára, Lučenský jarmok, Rozprávkové pódium, Pivný festival, Netradičný rekord i Majstrovstvá okresu a priľahlého vesmíru vo varení babguľášu,“ informovala Mária Bérešová z kancelárie primátorky mesta Lučenec.

Už vo štvrtok od 18:00 – 18:30 hod začína slávnostné otvorenie VII. Lučenského hodovania – narazenie pivného suda, od 18:30 – 23:00 to bude ROCKOVÝ KOTOL a program potrvá do neskorších hodín.

Jedným z vrcholov podujatia bude v sobotu (25. 8.) Mega Street Dance Party. „Táto skvelá akcia je od roku 2016 zapísaná ako najväčšia pouličná párty na Slovensku v oficiálnej knihe netradičných rekordov,“ informuje samospráva na svojej internetovej stránke.

Jednotlivé akcie Lučenského hodovania budú prebiehať na Námestí republiky, Radničnom námestí, Masarykovej ulici a v Mestskom parku, ako aj v historickej radnici a synagóge.

V piatok bude slávnostné odovzdávanie ocenení mesta Lučenec, vystúpi Mária Čírová či kapela Hex. Počas Lučenského hodovania bude sprístupnená Synagóga v mimoriadnych otváracích hodinách od 10:00 do 20:00 hod.

Celý program 4-dňového podujatia nájdete TU.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM