Ľubomíra Karmanová Hokej

Lučenecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta

Prenosy z hokejového šampionátu si Lučenčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Lučenecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta
Zdroj: TASR

Lučenčania hokej milujú a majstrovstvá sveta ich každoročne vytiahnu aj do barov. Tento rok si môžu hokejový ošiaľ vychutnávať na najväčšoum plátne v meste. Mnohí sa, však, chystajú aj do lučeneckých podnikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky v centre mesta.

V Oxigen Cafe & Bar sa budú zápasy sledovať na 2 obrazovkách, ako majiteľ podniku prezradil, športovým prenosom tu veľmi fandia. „V rámci hokejových prenosov, máme pre našich hostí pripravené zaujímavé sety alkoholu, nealka a chipsov za akciové ceny,“ prezradil.

Napriek tomu, že Bar Jedenástka je považovaný za futbalový podnik, tešia sa aj na hokejových fanúšikov. Podľa majiteľa podniku k prenosom neodmysliteľne patrí čapované pivo. „Ku pivu si môžu naši hostia dať fantastické hrianky,“ doplnil.

Na hokejových fanúšikov sa už pripravujú aj v obľúbenom pube Smíchovský dvor. „Náš podnik žije hokejom,“ pochválil sa jeden z prevádzkárov Peter Zvarík.

„Počas vybraných hokejových prenosov chystáme pre návštevníkov šťastnú hodinku, kedy pivo budeme čapovať za bezkonkurenčnú cenu. Tiež máme pripravené tipovačky na výsledky, kde tipujúci môžu získať atraktívne ceny,“ upresnil Zvarík.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM