Iné športy

Lučeneckí futsalisti stavili na legionárov: Aké posily prídu do tímu?

MIMEL bude v novej sezóne reprezentovať slovenský futsal v Lige majstrov. Súperov v hlavnom kole spozná 30. augusta, keď sa v Nyone uskutoční žreb.

Ilustračný obrázok k článku Lučeneckí futsalisti stavili na legionárov: Aké posily prídu do tímu?
Zdroj: TASR

Futsalisti MIMEL-u Lučenec začnú s prípravou na novú sezónu 16. augusta už bez brankára Richarda Obermana, ktorý sa s vedením úradujúceho slovenského majstra dohodol na ukončení spolupráce. Informoval o tom portál futsalslovaki­a.sk.

Posilnenie tímu

Ďalší skúsený hráč Dušan Rafaj prestúpil do rakúskeho Vienna Walzer a kanonier José Wellington sa vrátil domov do Brazílie. Vedenie klubu v týchto dňoch pracuje aj na posilnení tímu. Namiesto Obermana angažoval reprezentačného brankára Mareka Kušníra, ktorý prichádza z RIDOP MIBA Banská Bystrica.

MIMEL bude aj v ďalšej sezóne stavať na legionároch. Zatiaľ prišli Portugalčan Hugo Ramada, po roku sa do Lučenca vracia Caio Cesar. „Do kádra by mal pribudnúť aj Bruno Petterson, ktorý mal náš tím posilniť už v minulej sezóne, ale pre problémy s covidom sa nedostal na Slovensko,“ uviedol manažér lučeneckého klubu Jozef Kamenský.

Ďalšie aktuálne správy

MIMEL bude v novej sezóne reprezentovať slovenský futsal v Lige majstrov. Súperov v hlavnom kole spozná 30. augusta, keď sa v Nyone uskutoční žreb.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Lučenca

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM