Eliška Šándorová Krimi

Ľudská nevšímavosť? Manželom z Pincinej horelo auto, vodiči im na pomoc nezastavili

Kam sa vytratila ľudská pomoc? Manželom začalo počas jazdy horieť auto. Vodiči, ktorí prechádzali okolo, im ani nezastavili na pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Ľudská nevšímavosť? Manželom z Pincinej horelo auto, vodiči im na pomoc nezastavili
Zdroj: TASR

Manželom z obce Pinciná v okrese Lučenec začalo počas jazdy z ničoho nič horieť auto. Žena, ktorá vozidlo šoférovala, si všimla vychádzajúci dym spod kapoty a okamžite zastavila na krajnici. Auto sa premenilo na horiaci vrak a hrozilo, že od plameňov začnú horieť aj stromy v blízkosti.

„To bolo behom pár sekúnd. To sme iba zastali. Desať až pätnásť sekúnd, a to auto začalo horieť. Jeden veľký výbuch a stromy sa chytili,“ uviedol majiteľ auta Vlado. O prípade píše portál bystricak.sk.

Keďže dvojica nemala hasiaci prístroj, dúfali, že im pomôže niekto z okoloidúcich vodičov. To sa však nestalo, kedže ani jedno auto nezastavilo, napriek tomu že na vodičov kývali.

„Požiar bol silne rozvinutý, vystreľovali pneumatiky, vozidlo bolo benzínové, poloprázdne, čiže hrozil tam možný výbuch nádrže. Ale benzín vytiekol,” uviedol pre portál bystricak.sk veliteľ zásahu Slavomír Rekšák.

Ilustračné foto, TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM