Boris Macko Rôzne

Malí Lučenčania sa cez jarné prázdniny nudiť nemusia. Tipy, čo môžu zažiť vaše deti

Jarné prázdniny sa pomaly, ale isto blížia a mnoho rodičov už teraz rozmýšľa, aký program pre deti vymyslieť. Jednou z možností je prímestský tábor, či rôzne akcie.

Ilustračný obrázok k článku Malí Lučenčania sa cez jarné prázdniny nudiť nemusia. Tipy, čo môžu zažiť vaše deti
16
Galéria
Zdroj: TASR

Ak neviete, kam s deťmi cez jarné prázdniny, ktoré budú pre Banskobystrický kraj od 27. februára do 3. marca, je tu niekoľko možností. Či už jarný prímestský tábor, alebo rôzne akcie počas prázdninových dní.

Prvou možnosťou, ktorá vyrieši program dieťaťa na celý prázdninový týždeň, je jarný prímestský tábor Centra voľného času (CVČ) Magnet. Je určený pre žiakov základných škôl denne od 8:00 do 16:00. Súčasťou programu je návšteva blízkych miest a obcí – Poltár, Rimavská Sobota, Zvolen, či Halič.

Samozrejme, aj v Lučenci sú pripravené rôzne akcie, hry a tvorivé aktivity. Poplatok za tábor na celý týždeň je 30 eur. Zahrnuté sú obedy, pitný režim, vstupenky, či cestovné výdavky. Ak máte záujem, podmienkou je vyplnenie prihlášky, ktorá sa dá stiahnuť na web stránke CVČ Magnet. Uzávierka prihlášok je 22. februára 2017.

Ďalšou možnosťou v dopoludňajších hodinách sú tvorivé dielne v lučeneckom Novohradskom osvetovom stredisku. Každý deň počas jarných prázdnin sa môžu deti od 9:00 do 11:00 učiť tkať na ráme, či doštičke. Môžu si vyskúšať aj základné grafické techniky, či textilnú koláž. Poplatok za tvorivé dielne na celý týždeň je 15 eur. O detskom korčuliarskom tábore zase uvažuje počas jarných prázdnin aj HC Lučenec.

Pre rodičov, ktorí budú s deťmi doma, je v prípade dobrého počasia dobrý tip Mestský park, kde sú drevené sochy rozprávkových postáv, či perníková chalúpka.

Pozrite si v našej galérii spomínanú perníkovú chalúpku v mestskom parku!

Foto: ilustračné

Mestský park v Lučenci krášli aj perníková chalúpka
16
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM