Michaela Mozolányová Kultúra

Milovníci divadla sa majú na čo tešiť: V jednej z najnovších hier to u nás rozbalí Polnišová, Mauréry aj Horján

Milovníci kultúry si v Lučenci prídu na svoje! V hre, ktorá je v domovskom divadle GUnaGU neustále vypredaná, sa v našom kine Apollo predstavia známi slovenskí herci mladšej generácie na čele s obľúbenou Petrou Polnišovou.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci divadla sa majú na čo tešiť: V jednej z najnovších hier to u nás rozbalí Polnišová, Mauréry aj Horján
Zdroj: TASR

V kine Apollo sa 27. mája spojí hviezdne slovenské herecké obsadenie s jednou z najnovších hier režiséra Viliama Klimáčeka. Dej hry s názvom Nízkotučný život, sa odohráva v redukčnom sanatóriu so sprísnenou kontrolou tukov, kde sa stretávajú tri ženy: Anita, redaktorka vydavateľstva, Ingrid, poslankyňa parlamentu, trpiaca bulímiou a psychicky narušená Krista. Každá prichádza s motiváciou schudnúť. Cez vtipné príbehy protagonistiek sa postupne odhaľujú ich životy a problémy doby v ktorej žijeme.

„Jedná sa o vynikajúce súčasné divadelné predstavenie mierne alternatívneho, moderného divadelného súboru GUnaGU z Bratislavy. V predstavení sa predstavia známi slovenskí herci mladšej generácie na čele s obľúbenou Petrou Polnišovou,“ povedal pre Lučenec24 Stanislav Spišiak, spoluorganizátor predstavenia v Lučenci. Ako dodal, skvelé herecké výkony sú zárukou toho, že zaručene dostanene plnotučnú dávku humoru a z divadla budete odchádzať ľahší o niekoľko kilogramov smiechu.

Hrajú: Petra Polnišová, Zuzana Mauréry, Zuzana Šebová, Darina Abrahámová, Viktor Horján

Réžia: Viliam Klimáček

Foto: ilustračné

Nízkotučný život-plagát
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM