Stanislav Černák Krimi

Muž (53) sa snažil vyskočiť z prevracajúceho traktora: Stroj mu zachytil nohy, v akcii aj vrtuľník!

Muž (53) čelil hroznej situácii. Utrpel viaceré poranenia a to najmä dolných končatín. Kvôli nešťastiu musel zasahovať dokonca aj vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Muž (53) sa snažil vyskočiť z prevracajúceho traktora: Stroj mu zachytil nohy, v akcii aj vrtuľník!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V utorok podvečer bol v akcii vrtuľník záchrannej služby, ktorý bol privolaný na zásah do Kriváňa. „Posádka vrtuľníkovovej záchrannej zdravotnej služby ATE z Banskej Bystrice prevzala na ihrisku v obci Kriváň 53-ročného pacienta s viacerými poraneniami najmä dolných končatín,“ uviedla hovorkyňa Air Transport Europe Zuzana Turočeková a pokračovala, „Išlo o muža, ktorého nám priviezla Rýchla lekárska pomoc z Podkriváňa. Pacienta sme v stabilizovanom stave a bez komplikácií previezli do banskobystrickej nemocnice na oddelenie úrazovej chirurgie.“

Priestor futbalového ihriska, kde pristál vrtuľník záchrannej služby zabezpečila ihneď aj polícia. „V tomto prípade išlo o zranenie muža, ktorému sa prevrátil traktor. Zranený sa snažil z traktora vyskočiť, no ten mu zachytil dolné končatiny. Polícia tento prípad nevyšetruje,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM