Jakub Forgács Krimi

Muža (38) obvinili zo znásilnenia: Majiteľke vošiel do bytu, pre ženu začalo peklo...

Dych vyrážajúci prípad! Muž (38) podľa polície vošiel do bytu ženy a tam jej nožom začal hroziť dopichaním, ak sa nevyzlečie.

Ilustračný obrázok k článku Muža (38) obvinili zo znásilnenia: Majiteľke vošiel do bytu, pre ženu začalo peklo...
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil zo zločinu znásilnenia muža (38) z Rimavskej Soboty. „V sobotu v popoludňajších hodinách vošiel so súhlasom majiteľky do bytu v Rimavskej Sobote. Počas rozhovoru ju požiadal, aby mu požičala kuchynský nôž s ktorým si chcel odrezať niť z jeho oblečenia,“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ako ďalej uviedla, následne sa jej s nožom v ruke začal vyhrážať dopichaním a dorezaním, ak sa nevyzlečie a potom ju nožom porezal na brade. „Keď jej opakovane udrel päsťou do tváre, čo u nej vyvolalo obavu, že svoje vyhrážky uskutoční, poškodená urobila čo jej obvinený prikázal. Počas uvedeného incidentu žene spôsobil hematóm na tvári a na hlave a početné rezné rany na brade a reznú ranu na ukazováku ľavej ruky,“ pokračovala hovorkyňa, podľa ktorej jej tak spôsobil ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali aj lekárske ošetrenie.

Ešte v ten istý deň vo večerných hodinách policajti podozrivého muža zadržali. „Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V pondelok ho sudca vzal do vyšetrovacej väzby,“ uviedla Faltániová, ktorá dodala, že za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na 7 až 15 rokov. V minulosti bol už deväťkrát súdne trestaný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM