Krimi

Muži zákona v akcii: V rodinnom dome sa odohrala protidrogová razia!

Policajti v nasadení! V rodinnom dome bolo rušno. A to po tom, čo ho navštívili muži zákona. V dome vykonali policajnú prehliadku.

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona v akcii: V rodinnom dome sa odohrala protidrogová razia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako nám prezradila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi formou spolupáchateľstva, Ladislava (18) a Magdalénu (23) z Rimavských Janoviec.

„Od presne nezistenej doby do 20. 10. si na presne nezistenom mieste v okrese Rimavská Sobota zadovažovali a v rodinnom dome v obci Rimavské Janovce prechovávali omamnú látku. Marihuanu predávali ďalším konzumentom v okrese Rimavská Sobota za účelom získania finančných prostriedkov pre vlastný prospech,“ uviedla hovorkyňa.

„V pondelok počas domovej prehliadky rodinného domu v Rimavských Janovciach bol nájdený rastlinný materiál, ktorý bol zaistený a zaslaný na expertízne skúmanie. Podľa predbežnej expertízy, vzorky s hmotnosťou 992,8 gramu, zodpovedajú najmenej 2 066 až 2 514 obvykle jednorazovým dávkam, pričom hodnota zaistenej drogy predstavuje sumu najmenej 5 956 až 9 928 eur,“ povedala Faltániová. Vyšetrovateľ obvinených umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na ich vzatie do väzby. V prípade preukázania viny, môžu byť potrestaní odňatím slobody na 10 až 15 rokov.

Protidrogová razia v rodinnom dome!
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM