Jakub Forgács Krimi

Na ceste pri Lučenci došlo k hrozivej udalosti: Polícia pátra po vodičovi!

Polícia v Lučenci sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po neznámom vozidle. Čo sa odohralo na ceste?

Ilustračný obrázok k článku Na ceste pri Lučenci došlo k hrozivej udalosti: Polícia pátra po vodičovi!
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Okresný dopravný inšpektorát v Lučenci objasňuje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v sobotu 30. apríla 2022. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Čo sa odohralo na ceste?

„Krátko pred pol deviatou večer, keď 52-ročný vodič viedol osobné auto Citroen Xsara v smere jazdy od Trebeľoviec na cestu I/71, neznámy vodič na doposiaľ neznámom vozidle, v čase, keď už bol predchádzaný osobným motorovým vozidlom Citroen Xsara, v tom istom smere jazdy, údajne vybočil zo smeru svojej jazdy a to v momente, keď sa vozidlo Citroen nachádzalo na jeho úrovni,“ uviedli muži zákona.

„Vodič vozidla Citroen v snahe predísť zrážke, vybočil zo svojej dráhy pričom sa dostal ľavým predným kolesom za krajnicu a po opätovnom návrate na vozovku sa vozidlo stalo neovládateľné. Zišlo mimo cestu vpravo a narazilo do stromu,“ pokračovali policajti so slovami, že v havarovanom vozidle sa vodič nachádzal sám.

„Utrpel zranenie s predpokladanou dobou liečby a PN do siedmich dní,“ spomenuli.

Ďalšie aktuálne správy

Pátranie po vodičovi

„Neznámy vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval, a bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody z miesta odišiel,“ pokračovali muži zákona so slovami, že vozidlo ani osoba, ktorá sedela za jeho volantom, stotožnená nebola a bolo po nej vyhlásené pátranie.

„U vodiča havarovaného auta bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom,“ poznamenali policajti.

Polícia v Lučenci sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po neznámom vozidle. Ak by niekto vedel poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, ktoré by mohli napomôcť k objasneniu nehody, oznámte to prosím na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158. „Rovnako apelujeme na vodiča a svedomie auta, ktoré malo byť súčasťou tejto udalosti, aby sa ohlásil na čísle 158,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM