Viktória Botošová Rôzne

Na zámku vo Vígľaši sa dajú vidieť naozaj exkluzívne autá: Rolls Royce, Talbot London a ďalšie nádhery!

Skutočne exkluzívne kúsky. A dajú sa vidieť len kúsok od nášho mesta - na zrekonštruovanom zámku vo Vígľaši. Už ste napríklad niekedy zazreli taký Rolls Royce na vlastné oči?

Ilustračný obrázok k článku Na zámku vo Vígľaši sa dajú vidieť naozaj exkluzívne autá: Rolls Royce, Talbot London a ďalšie nádhery!
Zdroj: Dnes24.sk

Na zámku vo Vígľaši si milovníci krásnych áut prídu na svoje. Najbližšia sobota sa tam totiž bude niesť v štýle retro. Na mieste sa uskutoční totiž prehliadka módnych retro kolekcií a tiež historických i niektorých unikátnych automobilových značiek.

Ako uviedol marketingový riaditeľ hotela Branislav Lupták, z automobilov sa predstavia napríklad Rolls Royce, Talbot London z roku 1912, Packard Six z roku 1925, ľudové vozidlá Tatra 12 z roku 1929, Praga Piccolo 203 z roku 1933, Škoda Populár z roku 1936, Aero 662 z roku 1931, Škoda Tudor, Škoda 1201 Sedan či Tatra 603–2. „Talbot London je pritom najstarším a jediným pojazdným vozidlom tohto typu a prevedenia na svete,“ uviedol Lupták.

Program pre širokú verejnosť sa začne o 9:30 h registráciou a príjazdom exkluzívnych áut. V čase od 10:00 do 11:00 h bude predstavenie jednotlivých vozidiel, ktoré pokračuje od 11:00 do 13:00 h výjazdom áut a ukážkovou spanilou jazdou na Očovú. Po návrate na zámok nasleduje opäť predstavenie áut. Návštevníci budú mať možnosť hlasovať o najkrajší automobil a motorku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM