Michaela Mozolányová Krimi

Naháňačka v uliciach mesta: Vodiča (27) zastavila až stena rodinného domu!

Muži zákona prenasledovali mladého vodiča (27). Ten podľa polície výzvy na zastavenie ignoroval a snažil sa uniknúť. Zastavil ho až náraz do steny rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Naháňačka v uliciach mesta: Vodiča (27) zastavila až stena rodinného domu!
Zdroj: TASR

V utorok vo večerných hodinách chcela hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky zastaviť vodiča (27) mercedesu na Masarykovej ulici v Lučenci. Podľa polície bol šofér zastavovaný výstražným a zvukovým zariadením, no on na tieto výzvy nereagoval a hliadke sa snažil uniknúť lučeneckými uličkami.

„Pri odbočovaní vľavo z Vajanského ulice na Puškinovu v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti a najmä svojím schopnostiam, vyšiel s vozidlom na chodník vpravo, kde narazil do steny rodinného domu,“ uviedla hovorkyňa Policajného zboru v Banskej Bystrici, Petra Vašková. Tam zostalo auto stáť. „Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol, pričom mu bola nameraná hodnota 1,73 promile alkoholu v krvi,“ informovala ďalej hovorkyňa.

Škoda na vozidle bola vyčíslená na približne 5-tisíc eur a poškodením steny rodinného domu vznikla škoda vo výške približne 200 eur. „V súvislosti s udalosťou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodala na záver Petra Vašková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM