Michaela Mozolányová Kultúra

Námestie zaplnia Veľkonočné trhy: Prečítajte si prvé info o pripravovanom jarmoku

Prvých poslov jari, ale aj širokú škálu ľudovoumeleckých výrobkov ponúkne svojim návštevníkom Veľkonočný jarmok. Bahniatka, žlté narcisy, kraslice i veľkonočné korbáče budú dotvárať nezameniteľnú atmosféru námestia už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Námestie zaplnia Veľkonočné trhy: Prečítajte si prvé info o pripravovanom jarmoku
Foto: Veronika Kalinová

Tak, ako každoročne aj počas tohto roka sa môžete tešiť na Veľkonočný jarmok v Lučenci. „Veľkonočné trhy sa budú konať v dňoch 11. a 12. apríla 2014. Pre návštevníkov bude pripravený bohatý kultúrny program, ktorého súčasťou budú aj vystúpenia žiakov miestnych škôl a miestnych hudobných zoskupení,“ prezradila pre Lučenec 24 Michaela Hrnčiarová, zastupujúca hovorkyňa mesta Lučenec.

Tohtoročné predajné stánky budú lokalizované na Námestí republiky. V priestore medzi objektom YMCA a Slovenskou poštou budú zas návštevníkom k dispozícii stánky s občerstvením. „Predaj na Veľkonočnom jarmoku je povolený od 08:00 hod. do 22.00 hodiny,“ informovala Michaela Hrnčiarová.

Bližšie informácie ohľadom plánovaného kultúrneho programu počas tohtoročných Veľkonočných trhov pre vás zisťujeme a prinesieme v najbližších dňoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM