Ľubomíra Karmanová Kultúra

Návrat na Lučenské hodovanie: FOTKY, ktoré ste ešte pravdepodobne nevideli!

Jarmok, bohatý kultúrny program, kolotoče, veterány, osobnosti mesta a mnoho ďalšieho - to všetko patrilo ku Dňom mesta. Zažite atmosféru Lučenského hodovania prostredníctvom fotografií Roba Mészárosa, ktorý sa dostal aj na miesta, kde iní nie.

Ilustračný obrázok k článku Návrat na Lučenské hodovanie: FOTKY, ktoré ste ešte pravdepodobne nevideli!
Foto: Róbert Mészáros

Tohtoročné Dni mesta zožali opäť veľký úspech. Na očakávanej veľkej street party sa zišlo okolo 6000 divákov. „Možno aj viac, lebo sa to striedalo medzi kamiónmi a a aj medzi Masarykovou ulicou a Námestím, ktoré bolo tiež plné. Bol to trochu aj zámer, aby sa ľudia promenádovali. Veľa ich sedelo aj v kaviarňach na terasách a pri občerstvení, takže je ťažko odhadnúť počet návštevníkov,“ povedal jeden zo spokojných organizátorov Stanislav Spišiak z MsÚ v Lučenci.

Tí, ktorí v tom čase neboli v meste, mohli priamy prenos sledovať cez internet. „Hlavné pódium bolo nasnímané a nastrihané dobre. Inde bol trochu problém s internetom, ale už vieme, kde sú slabiny, aké máme možnosti a ako to v budúcnosti urobiť lepšie,“ ddodal na záver Spišiak.

Dni mesta sú spoločne s letnými prázdninami nenávratne preč. Zostali po nich len spomienky a fotografie. Z iného uhla pohľadu mal možnosť program sledovať Robo Mészároš, ktorému sa podarilo nafotiť tieto fantastické zábery.

Návrat na Lučenské hodovanie
100
Galéria
Foto: Róbert Mészáros
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM