Krimi Správy

Nedajte sa nachytať! Obchodné reťazce upozorňujú na podvodné súťaže o poukážky

Na internete sa opäť objavili podvodné súťaže. Upozornili na ne samotné obchodné reťazce.

Ilustračný obrázok k článku Nedajte sa nachytať! Obchodné reťazce upozorňujú na podvodné súťaže o poukážky
Zdroj: Facebook

Milujete súťaženie a radi nakupujete? Možno ste tak aj vy v poslednej dobe natrafili na súťaže o nákupné poukážky do obchodných reťazcov Tesco a Kaufland.

Na Instagrame sa objavil profil s názvom Kaufland.svk. Ten ponúka lákavú možnosť získania nákupnej poukážky. “Prvých 5,000 folowerov dostane 100€ kupón na nákup v sieti Kaufland! 1. Followni nás 2.Sceeenshotni našu stránku 3. Označ nás a zdieľaj na story,” informuje profil Kaufland.svk. Nenechajte sa zlákať, profil je falošný.

”Na Instagrame sa dnes objavila falošná Kaufland stránka (kaufland.sk). Od jej aktivít sa dištancujeme a odporúčame na ne nereagovať,” informuje spoločnosť svojich zákazníkov prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Kaufland upozorňuje, že svoju oficiálnu stránku na Instagrame zatiaľ nemá.

Podobné aktivity zaznamenala aj spoločnosť Tesco. Obchodný reťacez sa dištancuje od súťaže, ktorá sa v posledných dňoch objavila na sociálnych sieťach. ”Ide o zneužitie našej značky a neodporúčame na ňu reagovať, zapájať sa či ju akokoľvek zdieľať. Tesco realizuje všetky súťaže výhradne prostredníctvom vlastnej Facebook stránky s prelinkom na domovskú stránku so štatútom súťaže,” informuje Tesco na svojom facebookovom profile. Ani táto spoločnosť aktuálne na Slovensku nemá svoj oficiálny profil na Instagrame. ”Na súťaž vôbec nereagujte – ide o falošnú Tesco stránku,” upozorňuje Tesco svojich zákazníkov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM