Michaela Mozolányová Kultúra

Nedeľa módy v Lučenci: Výťažok z prehliadky venujú deťom zo sociálne slabších rodín

Nedeľa v Lučenci sa bude niesť v znamení módy. Lučenecké butiky a obchody zamerané na konfekciu budú prezentovať najnovšie módne trendy s cieľom podporiť talentované deti zo sociálne slabého prostredia.

Ilustračný obrázok k článku Nedeľa módy v Lučenci: Výťažok z prehliadky venujú deťom zo sociálne slabších rodín
Zdroj: TASR

Už túto nedeľu o 17:00 hod. ožije dvorana lučeneckej Reduty módou. Primátorka mesta Lučenec v spolupráci s občianskym združením Klubu Astra a tanečnou školou Dance Attack organizujú podujatie s názvom Nedeľa módy, ktoré sa bude niesť v charitatívnom duchu. Ako povedala hovorkyňa mesta Mária Bérešová, peniaze ktoré počas módnej prehliadky vyzbierajú, venujú na podporu talentovaných detí zo sociálne slabého prostredia.

„Týmto spôsobom sa snažíme získať peniaze, ktoré podobne ako v minulosti použijeme na podporu detí zo sociálne slabších rodín. Vlani sa nám počas Nedele módy podarilo vyzbierať vyše 300 eur. Zbierka je zo vstupného, ktoré je tento rok dve eurá.“ povedala.

Tanečníci z tanečnej školy Dance Attack vymenia parket za predvádzacie mólo a budú prezentovať najnovšiu módnu kolekciu lučeneckých butikov a obchodov. Celým kultúrnym programom bude návštevníkov módnej prehliadky sprevádzať moderátor večera Lukáš Pelč.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM