Marcel Mojžiš Rôzne

Neobyklý úkaz v Lučenci: Poslanec Kaník rozdával prekvapeným ženám kvety

Poslanec za SDKÚ-DS Ľudovít Kaník cez víkend zavítal do Lučenca a to naozaj netradične - s obrovskou kyticou v rukách. Ženám, ktoré v meste stretol, totiž rozdával kvety. Niektoré sa sprvu ani nemohli spamätať.

Ilustračný obrázok k článku Neobyklý úkaz v Lučenci: Poslanec Kaník rozdával prekvapeným ženám kvety
Zdroj: Dnes24.sk

Stretnúť poslanca parlamentu s množstvom kvetov na ulici to nie je v Lučenci naozaj každodenný obrázok. Presne takýto výjav však mohli obyvatelia či návštevníci nášho mesta vidieť hneď v prvý deň víkendu.

Prekvapenie v uliciach

V sobotu do mesta zavítal poslanec NR SR Ľudovít Kaník, neprišiel však s prázdnymi rukami. Mnohé ženy boli naozaj prekvapené, keď od známeho politika z ničoho nič dostali kvet. Niektorým trvalo z toho prekvapenia aj dosť dlho, kým si uvedomili, prečo si vlastne takúto pozornosť zaslúžili.

Kaník totiž kvety rozdával pri príležitosti Dňa matiek. „Najskôr mi to ani nedopálilo, priznávam sa. Bola som tak nejako sústredená, že vidím známu tvár a k tomu tie kvety. Ale potešilo ma to, kvet určite nezahodím a odnesiem si ho až domov do vázy,“ prezradila nám obdarovaná Andrea.

Ľudovít Kaník sa nám priznal, že rozdávať kvety na ulici mu vôbec neprekážalo, ale naopak. „Prišiel som zablahoželať ženám a matkám aj do Lučenca, kvet je to čo vždy poteší. Matky si ho naozaj zaslúžia. Som rád, že aspoň takouto formou som ich mohol potešiť v uliciach mesta,“ povedal poslanec.

Úsmevy ako odmena

Ten si to s hŕbou kvetov namieril na Hlavnú ulicu a zavítal aj do tržnice. Odmenou mu boli úsmevy a potešenie v očiach obdarovaných žien. „Je to to najmenej, čo môžeme urobiť. Každý deň by sme si mali pripomínať, s akou láskou nás naše mamy vychovávali a starali sa o nás,“ dodal na záver Ľ. Kaník.

Poslanec behal po Lučenci s kopou kvetov
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM