Krimi

Nezvestnú Miriam z Poltára našli policajti v susednom Česku

Havarované auto 41-ročnej Miriam objavili v rieke pri Žiari nad Hronom počas tohto týždňa. Lučenecká polícia po nej vyhlásila pátranie.

Ilustračný obrázok k článku Nezvestnú Miriam z Poltára našli policajti v susednom Česku
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Lučenci sa v stredu 17. apríla obrátila na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 41-ročnej Miriam Martišovej z Poltára.

V pondelok (15.4.) okolo 12.00 hodine odišla z miesta bydliska na stretnutie do Komárna na motorovom vozidle Range Rover, bielej farby, evidenčné čísla okresu Poltár. Jej motorové vozidlo bolo nájdené v utorok (16.4.) ráno, približne kilometer za mestom Žiar nad Hronom v smere na Zvolen.

Ako sa neskôr ukázalo, nezvestná bola okresná predsedníčka opozičnej strany SaS. Nájdené auto malo rozbité čelné sklo a zakrvavený interiér. Stopy viedli do Hrona a po žene pátrali desiatky policajtov a hasičov so psovodom.

Podľa zdroja TV JOJ, nezvestná Miriam sa mala v týchto dňoch uchádzať v susednom Česku o prácu v nemocnici. Niekto ju však na základe medializovaných správ spoznal a nahlásil to na polícii. ​

Miriam si údajne neželá, aby bolo zverejnené miesto, kde sa nachádza. Prečo sa ocitla v Česku a ako sa jej auto dostalo do rieky zatiaľ zostáva záhadou. Ani samotná Miriam vraj nevedela svoje správania vysvetliť. Policajti prípad preverujú.

Auto nájdené v Hrone
3
Galéria
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM