Michaela Mozolányová Krimi

Ničivé vyčíňanie vlamača v potravinách: Aby sa dostal do predajne, vysekal otvor v stene!

V noci z utorka na stredu došlo ku krádeži v predajni potravín. Podľa polície sa páchateľ vlámal do obchodu cez otvor v stene. Ten si vlastnoručne vysekal!

Ilustračný obrázok k článku Ničivé vyčíňanie vlamača v potravinách: Aby sa dostal do predajne, vysekal otvor v stene!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia už začala trestné stíhanie po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa vlámal do predajne potravín v obci Veľké Dravce a to pravdepodobne v noci z utorka na stredu.

„V dolnej časti poškodil zadné drevené dvere vedúce do bývalého skladu predajne, kde vznikol otvor s rozmermi približne 30 × 50 centimetrov. Následne vysekal ďalší otvor o rozmeroch 50 × 45 centimetrov do steny skladu, cez ktorý sa dostal najprv do skladu a odtiaľ až do predajne,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ako ďalej uviedla, z predajne si zlodej odniesol rôzne druhy cigariet a kávu rôznych značiek.

„Krádežou spôsobil spoločnosti z Lučenca škodu odhadnutú na 760 eur a poškodením drevených dverí a steny skladu vznikla škoda približne 200 eur. Po páchateľovi polícia pátra, za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky,“ uviedla Faltániová.

Vlamač v potravinách
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM