Michaela Mozolányová Krimi

Nová korisť zlodejov: Z ulíc Lučenca kradnú bezpečnostné kamery!

Len v priebehu minulého týždňa ukradli v Lučenci 3 bezpečnostné kamery. Zlodejov neodradil ani fakt, že kamery sú nainštalované veľmi vysoko a ani to, že občas kamera zachýtáva aj časť ich tváre.

Ilustračný obrázok k článku Nová korisť zlodejov: Z ulíc Lučenca kradnú bezpečnostné kamery!
Zdroj: Webnoviny.sk

V nedeľu za bieleho dňa zlodeji odmontovali kameru násilným spôsobom z Obecného úradu v Panických Dravciach. Počas posledných dní zmizli kamery z dvoch stredných škôl, z Budovy národnej banky Slovenska, z obchodného domu Prior, autoumyvárne či spomínaného obecného úradu. Päť kamier, ktoré sú nainštalované v uliciach mesta, zostali na svojom mieste nedotknuté.

Ako uviedol starosta Panických Draviec František Kováč pre portál noviny.sk, páchateľ používa hrubú silu a do kamerového systému surovo kope. V niektorých prípadoch trvá takéto odmontovanie kamery len niekoľko sekúnd. Portál noviny.sk ďalej informuje, že práve týmto neodborným spôsobom demontáže sa kamera znehodnocuje a vo väčšine prípadov je nefunkčná.

Polícia takýchto prípadov eviduje viac, od začiatku augusta celkom 15. Nikto netuší, o čo zlodejom ide, či o recesiu alebo zámer s jasným cieľom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM