Michaela Mozolányová Samospráva

Nové byty v Lučenci žrebovaním: Koľko bytov je v hre a koľkí chcú hrať?

O novopostavené byty na sídlisku Rúbanisko III je od začiatku nemalý záujem. Ak však stále uvažujete o podaní žiadosti o nájomný byt, mali by ste sa poponáhľať. Termín sa kráti...

Ilustračný obrázok k článku Nové byty v Lučenci žrebovaním: Koľko bytov je v hre a koľkí chcú hrať?
Zdroj: Webnoviny.sk

O mestské nájomné byty na Rúbanisku III. v Lučenci má podľa zaslaných návratiek záujem 190 obyvateľov. Bytov je však 36. Keďže mesto chce zachovať transparentnosť, byty sa budú prideľovať verejným žrebovaním. Samospráva to má ošetrené v novom všeobecne záväznom nariadení, a zároveň prijala aj podmienky pre žiadateľov.

„Termín podania žiadosti o nájomné byty nachádzajúce sa na Rúbanisku III je do 20. augusta 2014,“ informuje mesto Lučenec. Podmienky podávania a posudzovania žiadostí o pridelenie nájomného bytu sú upravené v článku Všeobecne záväzného nariadenia (VZN) mesta Lučenec o pravidlách pre nakladanie s nájomnými bytmi postavenými a nadobudnutými s podporou štátu, ktoré je zverejnené na stránke mesta Lučenec.

„Podmienky a spôsob prideľovania mestských nájomných bytov je v súčasnosti v pripravnej fáze. Všetkých zainteresovaných budeme včas informovať,“ povedala Michaela Hrnčiarová, hovorkyňa mesta Lučenec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM