Michaela Mozolányová Samospráva

Nové klientské centrum je už otvorené: Obyvatelia Rúbaniska vybavia úradné žiadosti priamo na sídlisku

Všetci obyvatelia Rúbaniska majú dôvod na radosť. Mesto Lučenec tu otvorilo novú kanceláriu prvého kontaktu, vďaka ktorej nemusia cestovať do centra mesta. Všetko teraz vybavia na jednom mieste priamo v kancelárii, ktorá vznikla na sídlisku.

Ilustračný obrázok k článku Nové klientské centrum je už otvorené: Obyvatelia Rúbaniska vybavia úradné žiadosti priamo na sídlisku
Zdroj: TASR

Mesto Lučenec otvorilo klientské centrum v objekte L7 na Rúbanisku III pre obyvateľov minulý štvrtok.

,,Hlavným cieľom novootvorenej kancelárie prvého kontaktu je poskytnúť obyvateľom Rúbaniska komplexné služby na jednom mieste a súčasne rýchlo a efektívne reagovať na ich požiadavky. Úlohou kancelárie prvého kontaktu je poskytovanie informácií a služieb občanom a zefektívnenie vybavovania žiadostí.“ píše sa na stránke mesta Lučenec.

Na novootvorenú kanceláriu prvého kontaktu sa budú mocť obyvatela Rúbaniska obrátiť pri zisťovaní informácií ohľadne vybavovaných žiadostí a pracovníci kancelárie im pomôžu pri ich kontrole správnosti po vecnej aj formálnej stránke. Kancelária bude obyvateľom vydávať aj tlačivá a pomôže aj s radami pri ich vybavovaní a vyplňovaní.

V klientskom centre budú môcť obyvatelia podať žiadosti ohľadne ohlásenia vzniku, zmeny, zníženia poplatkovej povinnosti za komunálny odpad, žiadosť o prevod spoluvlastníckeho podielu pozemku, žiadosť o súhlas vstupu na mestský pozemok, žiadosť o povolenie na ambulantný predaj, žiadosť o vyhlásenie v mestskom rozhlase, žiadosti o pridelenie bytu z majetku mesta ale aj oznámenie o zrušení prevádzkovej jednotky. Všetci psíčkári z Rúbaniska určite ocenia aj výdaj sáčkov pre psov ktoré si tu môžu vyzdvihnúť.

Kancelária prvého kontaktu bude pre obyvateľov otvorená v pondelok od 8:00 do 12:00 a v stredu od 13:00 do 17:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM