Eliška Šándorová Šport

Novohradský pedál 2018: Môžete sa tešiť až na 14 kategórií!

Tí, ktorí majú radi cyklistiku a chcú si zašportovať i zasúťažiť, môžu tak na 4. ročníku podujatia NOVOHRADSKÝ PEDÁL 2018. Akcia je v širokej škále vekových kategórií.

Ilustračný obrázok k článku Novohradský pedál 2018: Môžete sa tešiť až na 14 kategórií!
8
Galéria
Zdroj: Cyklistika Lučenec

Nadšenci cyklistiky všetkých vekových kategórii si môžu 20. mája 2018 otestovať svoje cyklistické sily. Miesto štartu a cieľa: Mestské kúpalisko Lučenec. Registrácia: od 08:30 do 10:30 hod.

Ako každý rok aj tento sa organizátori snažili rozšíriť kategórie. Detské kategórie sú nasledovné: BABY, MIKRO, MINI, ŽIACI a ŽIAČKY. Ku hlavným kategóriám Novohradského pedálu patria kategórie JUNIOR, JUNIORKY, ELITE MUŽI, ELITE ŽENY, MUŽI MASTERS, HOBBY MUŽI, HOBBY ŽENY a nové kategórie MUŽI SENIOR 50 a viac rokov a MUŽI HOBBY 39 a viac rokov.

Môžete sa tešiť na 14 kategórii na rôznych tratiach a nebude chýbať hodnotenie troch najlepších Lučenčanov najpočetnejšej kategórie.

Podujatie Novohradský pedál je spojením dobrej veci so zábavou, snahou organizátorov podporovať zdravý životný štýl a rozvoj cyklistiky v Lučenci. Viac podrobností o podujatí a zápise nájdete TU.

Zdroj: Cyklistika Lučenec, Foto: archív

V OBRAZOCH: Lučeneckí cyklisti si môžu zasúťažiť na Novohradskom pedále
8
Galéria
Zdroj: Cyklistika Lučenec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM