Krimi

Otrasný prípad na súde v Lučenci: Štyria chlapci znásilnili 15-ročné dievča!

Polícia v Banskobystrickom kraji vyšetruje prípad znásilnenia 15-ročného dievčaťa štyrmi chlapcami vo veku 19, 18, 15 a 14 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Otrasný prípad na súde v Lučenci: Štyria chlapci znásilnili 15-ročné dievča!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ už všetkých obvinil zo zločinu znásilnenia a zločinu sexuálneho násilia a spracoval návrh na ich väzobné stíhanie. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Už počas prázdnin sa dievča spoločne so štyrmi chlapcami vybralo mimo miesta, kde bývajú a pod zámienkou nevinnej hry sa situácia zvrhla tak, že ju znásilnili.

„Sudca všetkých štyroch chlapcov vzal do väzby. Obvinení sa dopustili násilnej trestnej činnosti, za ktorú môžu byť potrestaní odňatím slobody na sedem až 15 rokov. Obvineným, ktorí sú mladiství, hrozí polovičný trest,“ uviedla polícia.

Sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Lučenci vzal do väzby štyroch mladíkov z obce okresu Poltár, ktorých polícia obvinila zo znásilnenia a sexuálneho zneužitia tínedžerky (15). Udalosť sa podľa denníka Nový čas mala odohrať v obci okresu Poltár.

Polícia z obidvoch trestných činov obvinila Adriána (19), Sebastiána (18), Michala (15) a Tomáša (14). Policajti štvoricu zatkli v rozpätí dvoch hodín, sudca v Lučenci vo štvrtok všetkých štyroch vzal do vyšetrovacej väzby, informuje cas.sk

Ilustračné foto

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM