Simona Husaniková Samospráva

Otvorenie sezóny na Mestskom kúpalisku: Bazény naplnené ľuďmi praskali vo švíkoch

21.6 v piatok otvorilo mestské kúpalisko v Lučenci svoje brány. O tom, že Lučenčania netrpezlivo čakali na tento okamih, svedčí veľké množstvo ľudí, ktorí sa zúčastnili na otvorení.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie sezóny na Mestskom kúpalisku: Bazény naplnené ľuďmi praskali vo švíkoch
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk

Z dôvodu nepriaznivého počasia bolo Mestské kúpalisko v Lučenci otvorené neskôr ako iné kúpaliská. No napriek počiatočným problémom sa otvorenie podarilo.

Kúpalo sa zadarmo

V rámci otvorenia bol pripravený kultúrny a športový program. Počas celého dňa spríjemňovala atmosféru na kúpalisku hudba, pri ktorej si viacerí tancovali do rytmu. Návštevníkov však určite najviac potešilo vstupné, ktoré bolo v tento deň zadarmo.
Na našom mestskom kúpalisku nemusíte mať obavy ani z toho, žeby ste vyhladli alebo vysmädli. K dispozícii sú pre vás stánky s občerstvením, kde sa môžete dosýta najesť alebo ochladiť nejakým dobrým nápojom. Taktiež sa na kúpalisku nachádzajú šatne a hygienické zariadenia, ktoré sú naozaj v perfektnom stave. Zakúpiť si tu môžete lehátko, slnečník, skrinku na veci, plážové tienidlo. Ak si chcete zašportovať je tu pre deti zadarmo trampolína, volejbalové ihrisko a za poplatok volejbalová lopta a stolnotenisové rakety.

Mestské kúpalisko znížilo vstupné

Ak ste ešte nestihli zavítať na mestské kúpalisko, zisťovali sme pre vás aj ceny vstupného, priamo u Evy Vasilovej, riaditeľky a.s. SPOOL. ,,Čo sa týka cenníka pre túto sezónu, určite potešíme občanov, lebo sme sa rozhodli znížiť ceny vstupného, aby sme sprístupnili mestské kúpalisko pre každého a tým podporili športovanie detí, mládeže a dospelých v Lučenci. Sme mestskou akciovou spoločnosťou, preto našou úlohou je nielen zlepšovať poskytované služby pre občanov, ale dôraz kladieme aj na to, aby naše služby občania využívali a mohli si ich z finančného hľadiska dovoliť." povedala Eva Vasilová. Vstupné teda bude pre deti do 6 rokov znížené o polovicu z 1,–€ na 0.50 ,–€, pre deti do 15 rokov z 1,5 € na 1,– €, nad 15 rokov – 2€, dôchodcovia od 62 rokov-0,50€ . Ďalšou zmenou je zľavnený rodinný vstup 2× dospelí +1 x dieťa 4,5 € a rodinný vstup 2× dospelí + 2 x dieťa-5,50€ . Čo sa týka vstupu po 16tej hodine pre deti do 6 rokov stojí lístok 0,50€, do 15 rokov – 1€ a nad 15 rokov – 1,50. Lučenčania si môžu vychutnať aj večerné kúpanie v piatok a v sobotu od 20:00 do 22:00 za cenu 1€.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM