Boris Macko Kultúra

Plánovanie programu na víkend už nebude ľahšie. Jeden klik pre TOP akcie v Lučenci

Rozmýšľate, ako strávite nadchádzajúce voľné dni? Uľahčíme vám robotu. Pozrite si v šikovnom prehľade akcie v meste a blízkom okolí!

Ilustračný obrázok k článku Plánovanie programu na víkend už nebude ľahšie. Jeden klik pre TOP akcie v Lučenci
46
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

PETROHRAD OČAMI DETÍ

do 22.1. 2017, historická Radnica Lučenec

Predstavy našich najmenších na druhé najväčšie mesto Ruska si môžete pozrieť do konca januára. Výstavu si zobral pod patronát Generálny konzul SR v Sankt Peterburgu Augustín Čisár a gubernátor Sankt Peterburgu Georgij Sergejevič Poltavčenko.

TRIENÁLE AKVARELU

do 22.1. 2017, Novohradské múzeum a galéria Lučenec

Oplatí sa pozrieť si výstavu z jediného podujatia na Slovensku, ktoré sa zameriava na akvarelovú tvorbu. domácich aj zahraničných umelcov. Jej cieľom je oboznámiť verejnosť o s aktuálnymi tendenciami a výsledkami v tejto výtvarnej technike.

ZATKANÉ

do 22.1. 2017, Novohradské osvetové stredisko Lučenec

Dôkazom, že sa oplatí vytvoriť si niečo vlastné počas tvorivých dielní, je aj výstava Zatkané. Záujemcovia si môžu pozrieť, čo všetko môžu zhotoviť šikovné ruky počas tvorivých dielní.

ŠUSTER, DRŽ SA SVOJHO KOPYTA!

do 22.1. 2017, Mestské vlastivedné múzeum Fiľakovo

Výstava pripravená s Východoslovenským múzeom v Košiciach prezentuje históriu obuvníckeho a čižmárskeho remesla od stredoveku až po 20. storočie.

SLÁVNE STAVBY

do 22.1. 2017, OC Galéria Lučenec

Vďaka výstave môžu Lučenčania cestovať po svete zadarmo. Ponúkne 80 3D puzzle modelov z 35 štátov sveta. Len pre zaujímavosť sa tu dajú nájsť Tadž Mahal, Socha slobody, Big Ben či egyptské pyramídy. Výstavu vhodne dopĺňajú aj zábery cestovateľa Ľuba Špirka, či New York a Manhattan z vtáčej perspektívy. Výstava potrvá do 3. februára 2017.

SUPER FUNKY A HOUSE/FUNKY

20.1. a 21.1. 2017, New York Club Lučenec

Pre všetkých priaznivcov hudobných štýlov, ako je funky, house, či RnB sú akcie v New York Clube. V piatok sa predstaví DJ Roman a na druhý deň ho vystrieda DJ Becy.

MESTSKÝ PLES

21.1. 2017 o 18.30, Synagóga Lučenec

Vrchol plesovej sezóny v našom meste, ktorý si netreba nechať ujsť. Zárukou dobrej zábavy sú mená ako Jiří Korn a orchester Gustava Broma. Ďalšími účinkujúcimi sú Marek Balog a Dance Attack. Ples bude moderovať Viliam Stankay, ktorý pôsobí v RTVS. Reprezentačný ples Mesta Lučenec otvorí aktuálna Miss SR Kristína Činčurová.

SILNÉ REČI

22.1. 2017 o 19.00, Reduta Lučenec

Nielen priaznivci stand up komédie si prídu v nedeľu na svoje. V šou Silné reči vás spŕškou vtipov a autorským humorom rozosmejú Ján Gordulič, Tomi Hudák, Jakub Lužina a Marián Psár.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery zimného Lučenca!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Vytrvalé sneženie v uliciach Lučenca komplikuje dopravu
46
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM