Stanislav Černák Správy

Policajti upozorňujú na zásadné obmedzenie premávky na TEJTO ceste: Cez dušičky sa môžu tvoriť kolóny!

Na čiastočnú uzávierku cesty I/50 v dôsledku výstavby rýchlostnej cesty R2 Pstruša – Kriváň si už vodiči zvykli. Policajti však varujú počas nadchádzajúcich sviatkov pred kolónami.

Ilustračný obrázok k článku Policajti upozorňujú na zásadné obmedzenie premávky na TEJTO ceste: Cez dušičky sa môžu tvoriť kolóny!
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje vodičov na zásadné obmedzenie cestnej premávky na ceste I/50. „Ide o čiastočnú uzávierku cesty v km 26,600 v súvislosti so stavbou rýchlostnej cesty R2 Pstruša – Kriváň. Čiastočná uzávierka na uvedenej stavbe je od 13. októbra do 15. decembra 2014,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, spôsob vedenia dopravy je realizovaný striedavo po jednej polovici cesty I/50, riadenie premávky je zabezpečené svetelným signalizačným zariadením (kyvadlovka).

Ale pozor! Počas nadchádzajúceho Sviatku všetkých svätých sa môžu tvoriť kolóny. Policajti varujú. „Počas Sviatku všetkých svätých od 31. 10. do 3. 11. 2014, žiadame vodičov motorových vozidiel, aby v prípade ak je to možné, použili inú náhradnú cestnú komunikáciu, zabránia tak tvoreniu sa kolón a vzniku kolíznych situácií.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM