Michaela Mozolányová Krimi

Policajti zažili mrazivé chvíle: Muž (53) podpálil senník a chcel v ňom uhorieť!

Policajti zažili chvíle, na aké zrejme len tak nezabudnú. Vo večerných hodinách sa snažili ratovať muža v obci Ožďany, ktorý odmietal opustiť horiaci senník!

Ilustračný obrázok k článku Policajti zažili mrazivé chvíle: Muž (53) podpálil senník a chcel v ňom uhorieť!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti z Rimavskej Soboty prijali vo štvrtok vo večerných hodinách oznámenie, že v obci Ožďany chce 53-ročný muž podpáliť dom. K udalosti bola okamžite vyslaná hliadka polície, ktorá po príchode na miesto zistila, že vo dvore rodinného domu horí senník, v ktorom sa nachádza 53-ročný muž a odmieta z neho odísť von.

Jeden z policajtov vyšiel po rebríku do senníka, kde sa v tom čase už nachádzal aj veliteľ hasičov, ktorí požiar hasili. „Spoločne sa snažili muža pritiahnuť k rebríku, čomu sa však bránil a vytrhol sa im. Následne na to vliezol do senníka aj druhí z policajtov a spoločne obidvaja muža z horiaceho senníka vytiahli,“ opisovala dramatické chvíle krajská hovorkyňa polície Petra Vašková. V tejto situácii išlo o hrozbu, že sa muž v senníku zadusí, pretože všade naokolo bol štipľavý hustý dym.

„Muž neskôr povedal, že senník podpálil sám, pretože ho opustila manželka a chcel ukončiť svoj život tým že chcel v senníku uhorieť,“ povedala Vašková . K mužovi bola privolaná rýchla zdravotnícka pomoc a bol prevzený do nemocnice.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM