Michaela Mozolányová Krimi

Polícia: Muž (39) týral vlastnú ženu, hodil ju o stenu a na krk priložil horiacu cigaretu!

Muž (39) podľa polície pod vplyvom alkoholu týral svoju manželku, dokonca ju hodil o stenu a keď spadla na zem, začal do nej kopať. Napokon skončil v cele.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Muž (39) týral vlastnú ženu, hodil ju o stenu a na krk priložil horiacu cigaretu!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby muža (39) z Ipeľského Predmostia. Obvinený podľa polície už od roku 2005, po predchádzajúcich slovných hádkach, bez udania dôvodu a pod vplyvom alkoholu, týral svoju manželku. „Bil ju, ťahal za vlasy, hodil ju o stenu a keď spadla na zem, kopal do nej. Na krk jej priložil horiacu cigaretu a popálil ju. Opakovane jej bránil, aby z domu odišla do zamestnania a vulgárne jej nadával,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa slov policajnej hovorkyne žene spôsoboval rôzne drobné poranenia, modriny a tržné rany na tvári a tele, s ktorými zo strachu pred manželom na ošetrení nebola a rovnako zo strachu pred ním neoznamovala jeho konanie na polícii.

„Okrem zranení obvinený svojej manželke spôsobil aj psychické utrpenie. V stredu ho polícia zadržala,“ uviedla Faltániová. Po vytriezvení a vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Muž môže byť potrestaný odňatím slobody na 3 až 8 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM