Michaela Mozolányová Krimi

Polícia už dolapila vraha muža (†65) a ženy (†40): Vyšetrovateľ obvinil Samuela z Lučenca

Vraždu v rodinnom dome, kde boli objavené dve mŕtve telá muža (†65) a ženy (†40) už policajti objasnili. Vyšetrovateľ v súvislosti s udalosťou obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 38-ročného muža z Lučenca. Prečítajte si, aký mal k tomuto činu motív.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už dolapila vraha muža (†65) a ženy (†40): Vyšetrovateľ obvinil Samuela z Lučenca
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako informovala policajná hovorkyňa z Banskej Bystrice Mária Faltániová, obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy je Samuel (38) z Lučenca.

Podľa slov hovorkyne 15. júna v presne nezistenom čase medzi 11:00 až 14:30 hodinou v izbe rodinného domu na Nábrežnej ulici v Lučenci v časti Malá Ves, ostrým bodnorezným nástrojom s dĺžkou čepele 10 centimetrov, úmyselne usmrtil muža (†65) a ženu (†40). „Obidvoch niekoľko krát bodol do rôznych častí tela. Spôsobil im poranenia ktorým obidvaja na mieste podľahli. Obvinený z rodinného domu ukradol LCD televízor a DVD prehrávač a z dvora osobné motorové vozidlo Škoda Felícia,“ povedala Faltániová. Ukradnuté veci polícia zaistila a budú podrobené expertíznemu skúmaniu.

Motívom jeho konania bolo podľa hovorkyne získanie finančného prospechu. Obvinený bol v minulosti už viackrát súdne trestaný, prevažne za majetkovú a násilnú trestnú činnosť. „Vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby. Za tento závažný zločin mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Polícia prípad ďalej vyšetruje,“ dodala Mária Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM