Boris Macko Rôzne

Pomôžte skrášliť Lučenec počas sviatkov. Mesto hľadá vianočný stromček

Vianoce sa nezadržateľne blížia a k nim neodmysliteľne patrí aj stromček či výzdoba. A to nielen v domácnostiach, ale aj v meste.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte skrášliť Lučenec počas sviatkov. Mesto hľadá vianočný stromček
8
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec

Pokiaľ ide o vianočnú výzdobu, Lučenec našťastie nie je medzi slovenskými mestami výnimkou. Rovnako aj pokiaľ ide o vianočný strom. Pravda, ten treba najprv zohnať.

Preto už mestský úrad zverejnil oznam o tom, že hľadá strom. „Pri zabezpečení vianočnej výzdoby v našom meste aj v tomto roku radi prijmeme vianočný strom, ktorý bude osadený na obvyklom mieste. Bližšie informácie na čísle 047/4307214,“ uvádza sa v ozname mesta.

Niekoľko tipov už na mestskom úrade dostali a prebiehajú obhliadky, ktoré sú prvým krokom k definitívnemu výberu vianočného stromu. Už na budúci týždeň by mohlo byť jasné, odkiaľ bude strom, ktorý bude počas sviatkov krášliť centrum mesta. Hľadanie nemusí byť márne, lebo napríklad vďaka súkromnej firme sa mohli Lučenčania v roku 2012 pokochať rovno šiestimi vianočnými stromami rozmiestenými v Malej Vsi, Fiľakovskej ceste, Adyho sídlisku, Opatovej, Kubínyiho námestí a tradične na Námestí slobody.

Foto: ilustračné

Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM