Ľubomíra Karmanová Rôzne

Poslanec Jozef Oravec (38): Tieto miesta mám v Lučenci najradšej

Jozef Oravec je silný patriot. Aj preto, že mu záleží na veciach verejných sa rozhodol v posledných voľbách kandidovať za mestského poslanca. Prezradil nám, ktoré miesta vo svojom rodnom meste najviac miluje.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Jozef Oravec (38): Tieto miesta mám v Lučenci najradšej
Zdroj: Dnes24.sk

„Najradšej mám určite Mestský park. Je to miesto, kde rodinky aj s malými deťmi môžu načerpať energiu a oddýchnuť si. Trápi ma však zlý stav chodníkov, na ktorých je najmä po daždi blato,“ hovorí poslanec, ktorý je otcom 9 ročnej Paťky a práve spolu s ňou rád trávi čas v prírode. „Do parku chodievame najmä od jari do jesene a pomerne pravidelne, hlavne cez víkend,“

Ako poslanec môže Jozef Oravec ovplyvňovať veci, týkajúce sa mesta. Na niektoré, však, nemajú dosah ani poslanci. Zaujímalo nás, teda, čo by chcel v Lučenci zmeniť, keby nebol poslanec, ale kúzelník.

„Rád by som zmenil a zlepšil záujem ľudí o život okolo nás. Aby boli viac ohľaduplní voči sebe a vnímaví, čo sa týka života okolo nás. Len skutočný záujem verejnosti o život v našom meste pomôže Lučencu napredovať. No a zrejme už len kúzelníkovi by sa podarilo vyriešiť problémy so schátralou a nedostavanou budovou pri Ubytovni Spool a.s. na Rúbanisku,“ prezrádza jeden z najaktívnejších poslancov mesta.

Rodina poslanca Oravca má svoje mesto veľmi rada. Ako sám hovorí, býva sa im tu dobre, pretože tu majú veľa priateľov a známych.„Mrzí ma však poloprázdne centrum mesta, pozatvárané obchody a nevyužitý potenciál mesta,“ dodal na záver Jozef Oravec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM