Rôzne

Premiér hovorí o obrovskom investorovi z IT oblasti v našom kraji. Fico: Rodí sa nám až 3000 džobov!

Nájsť si prácu v Banskobystrickom kraji vôbec nie je také jednoduché. Svoje o tom vedia mnohí ľudia, ktorí kvôli nej vycestujú do iných miest. Slová premiéra však dávajú nádej, že mnohým, ktorí si u nás nevedia nájsť džob, svitá na lepšie časy. Podľa jeho slov k nám má namierené veľký investor.

Ilustračný obrázok k článku Premiér hovorí o obrovskom investorovi z IT oblasti v našom kraji. Fico: Rodí sa nám až 3000 džobov!
Zdroj: TASR

Ak hľadáte prácu alebo chcete vymeniť súčasný džob, zbystrite pozornosť. Premiér Robert Fico v utorok pre HNonline.sk povedal, že v oblasti investícií chystá prekvapenie. Podľa premiéra je v hre vytvorenie tisícov pracovných miest. Čo je však na tom celom najlepšie, týkať by sa mali práve Banskobystric­kého kraja.

„Môžem povedať, že máme pripraveného jedného obrovského investora z IT oblasti, skoro 2500 až 3000 pracovných miest sa nám rodí teraz v Banskej Bystrici,“ oznámil Robert Fico na diskusnom fóre Hospodárskych novín HN Club.

Hoci zatiaľ viac neprezradil, dozvedieť sa ďalšie skutočnosti o príchode nového investora vraj budeme môcť už v decembri alebo januári. „Nepatrím však medzi tých, ktorí dopredu hovoria, že niečo príde a potom to nakoniec nepríde,“ upozornil pre HN Club.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM