Boris Macko Rôzne

PROGRAM prezidenta v Lučenci. Kam všade povedú kroky Andreja Kisku?

Prezident už o pár hodín navštívi naše mesto. Keďže hlava štátu do Lučenca nechodí často, je tu vynikajúca príležitosť, stretnúť sa s ním!

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM prezidenta v Lučenci. Kam všade povedú kroky Andreja Kisku?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme už prednedávnom písali, prezident má v Lučenci a okolí naplánovaný pestrý program. Pritom sú hlavnou prioritou stretnutia s občanmi a predstaviteľmi samospráv. Preto máte jedinečnú možnosť, stretnúť prezidenta, či – ak sa to podarí, porozprávať sa s ním. Kde môžete Kisku zastihnúť?

O 9:30 je naplánované pracovné stretnutie s predstaviteľmi mesta Lučenec v budove mestského úradu, no ešte predtým by sa rád porozprával s občanmi. Neskôr si pozrie priestory spoločnosti K-KART a o 11:00 je na rade návšteva a diskusia so študentmi na Gymnáziu Boženy Slančíkovej Timravy v Lučenci na Haličskej ceste.

Popoludní, o 13:40, prezidenta čaká pracovné stretnutie s predstaviteľmi a občanmi obce Halič. No už o hodinu neskôr absolvuje prechádzku mestom Lučenec, ktorá sa začne pri budove okresného úradu. O 15:00 zavíta do pýchy nášho mesta – synagógy, na vernisáž umeleckého diela Memento.

Čítajte tiež:

Do Lučenca mieri vzácna návšteva. Ľudia sa stretnú s prezidentom Kis­kom

Najnovšie REBRÍČKY slovenských škôl sú na svete. Ako sa darilo lučeneckým?

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Lučenca
8
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM