Simona Husaniková Krimi

Razia policajtov proti drogám: Mladíkovi v aute a na chate našli trávu aj pervitín!

V Rimavskej Sobote obvinili muža z drogovej trestnej činnosti. Za výrobu a obchodovanie s drogami môže ísť v prípade dokázania viny za mreže až na 10 rokov. Mladík (31) skončil v policajnej cele.

Ilustračný obrázok k článku Razia policajtov proti drogám: Mladíkovi v aute a na chate našli trávu aj pervitín!
Zdroj: Policajný zbor SR

Obchodoval s pervitínom a marihuanou

Zo zločinu nedovolenej výroby, držania a obchodovania s omamnými a psychotropnými látkami bol obvinený 31-ročný muž z obce Vyšná Pokoradz, okres Rimavská Sobota. ,,Obvinený od presne nezistenej doby tohto roka do utorka, na doposiaľ neznámych miestach v Rimavskej Sobote, si zadovažoval pervitín a marihuanu. Pervitín riedil a následne predával zatiaľ nestotožneným osobám za účelom získania finančných prostriedkov pre vlastný prospech," povedala Mária Faltániová, hovorkyňa policajného zboru v Banskej Bystrici.

Mladík skončil v base

V utorok ho polícia zadržala ako podozrivého z drogovej trestnej činnosti. Policajti vykonali osobnú prehliadku, prehliadku motorového vozidla a prehliadku nebytového priestoru. ,,Vo vozidle a na chate policajti našli sušenú rastlinu a kryštalickú látku, ktoré boli zaistené na expertízne skúmanie. Výsledky expertízy potvrdili, že ide o marihuanu a pervitín, dodala Faltániová. Zo zaisteného množstva, 2,34 gramov marihuany a 0,33 gramu pervitínu, by sa dalo vyrobiť 11 až 36 obvykle jednorazových dá­vok.

Obvinený je umiestnený v policajnej cele a je spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže dostať 4 až 10 rokov.

Drogový díler
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM