Michaela Mozolányová Kultúra

Rockové skupiny rozhýbu publikum: TOTO všetko nás čaká na obľúbenom stretnutí hudobníkov!

Už po jedenástykrát sa nádvorie hradu stane dejiskom zaujímavých rockových koncertov. Stretnutím hudobníkov tak budú pokračovať tohtoročné letné podujatia na Fiľakovskom hrade.

Ilustračný obrázok k článku Rockové skupiny rozhýbu publikum: TOTO všetko nás čaká na obľúbenom stretnutí hudobníkov!
Zdroj: TASR

Rockovým koncertom budú pokračovať tohtoročné letné podujatia na Fiľakovskom hrade. Ako povedala referentka pre cestovný ruch mestského úradu Denisa Pócsaová, 10. augusta organizujú na hrade už jedenáste stretnutie hudobníkov.

Koncert na nádvorí hradu bude zameraný na klasickú rockovú hudbu. Organizátorom podujatia bude po tretí raz fiľakovský hudobník Július Kalcso a Hradné múzeum vo Fiľakove. Vystúpia najmä mladé talenty, ale vzhľadom na pozitívne ohlasy to budú aj skupiny z vlaňajšieho ročníka. Koncert otvorí skupina Lámpaláz zo Šalgotarjánu. Po nej bude patriť javisko kapelám Mr. Psycho and Dark Angels z Lučenca, The Roads z Rožňavy a Majdnem Edda z Veľkej nad Ipľom. „Vo večerných hodinách vystúpi obnovená fiľakovská skupina POKER pod vedením Júliusa Kalcsa. V závere odznejú hity z počiatkov rockovej éry v podaní kapely DELTA z maďarského Ózdu. Cez prestávky budú hrať skupiny ESO a 3 Many Humans," informovala Pócsaová.

Koncert na hradnom nádvorí sa začne 10. augusta o 16.00 hodine a potrvá až do neskorých večerných hodín.

Foto: ilustračné

Stretnutie hudobníkov plagát
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM