Simona Husaniková Kultúra

Sobota plná zábavy: V Boľkovciach sa dodatočne oslávil Deň detí

Nemenovaný závod z Lučenca pripravil pre deti svojich zamestnancov naozaj zaujímavý program. Keďže sa ho mohla zúčastniť aj široká verejnosť - nechýbali sme pritom!

Ilustračný obrázok k článku Sobota plná zábavy: V Boľkovciach sa dodatočne oslávil Deň detí
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk

Už od sobotňajšieho rána sa na letisku v Boľkovciach zbieralo veľké množstvo ľudí, ktorých spájalo jediné – pripraviť krásny deň pre tých najmenších. A tí si naozaj mali z čoho vyberať. Pre deti boli pripravené detské divadielka, cesta rozprávkovým lesom, kde na nich čakal Spiderman, Fiona, Snehulienka, Harry Potter s Hermionou, Mickey Mouse a ďalšie rozprávkové postavičky, pri ktorých deti plnili zaujímavé úlohy. Museli prejsť napríklad bludiskom, uhádnuť hádanku, streliť lukom do terča, premôcť v šermovaní rytiera, zaskákať si vo vreci, vyloviť rybky a mnohé iné.
Okrem cesty rozprávkovým lesom však na deti čakali aj nafukovacie hrady, kde sa dosýta vyskákali, koníky, na ktorých si mohli zajazdiť, elektrické motorky a autíčka vďaka, ktorým sa stali skutočnými šoférmi, obrovský lietajúci balón a program, ktorý si pre deti vymysleli policajti so svojimi štvornohými pomocníkmi.

Počas celého dňa si všetci zúčastnení pochutnávali na dobrotách, ktoré tu boli pre nich pripravené. Keďže v tento deň prialo akcii aj počasie, nič nebránilo tomu, aby deti oslávili svoj Deň, tak ako sa patrí. Zábery z akcie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Oslava Dňa detí v Boľkovciach
37
Galéria
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM