Eva Viestová Krimi

Šokujúca jazda mladíka (18): S autom kosil na chodníku!

Príšerná nehoda, ktorá skončila smrťou! Večerná jazda mladého vodiča (18) dopadla tragicky. Nezastal pred križovatkou, dostal šmyk a s autom na chodníku nabúral do chodkyne! Tá zrážku neprežila, jej manžel si zachránil život iba v poslednej chvíli...

Svoju nerozvážnosť bude zrejme navždy ľutovať! Mladý vodič sa vo štvrtok v noci v Lučenci nevenoval plne vedeniu vozidla a tragédia na seba nenechala dlho čakať. Mladík nezastal v meste pred križovatkou a potom to prišlo.

[blockquote]Aj napriek intenzívnemu brzdeniu dostal s vozidlom šmyk, prešiel cez Športovú ulicu a vyšiel s autom až na chodník. Ním práve kráčala 55-ročná chodkyňa z Lučenca spolu s manželom, ktorý stihol v poslednej chvíli odskočiť. K desivej nehode došlo tesne pred desiatou hodinou v noci.[/bloc­kquote] „Osemnásťročný vodič osobného motorového vozidla Škoda Octávia, bytom Kružno v okrese Rimavská Sobota, pri jazde po vedľajšej ceste, neprispôsobil rýchlosť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a iným okolnostiam, ktoré mohol predvídať,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Mária nemala šancu uniknúť[/size][/co­lor]

Mladý šofér po tom, čo nevybral ani zákrutu v križovatke, vpálil rovno do nič netušiacej chodkyne. Po náraze prednou časťou auta do nej zastavil až nárazom do najbližšieho stromu.Chodkyňa utrpela ťažké zranenia, s ktorými bola privezená do nemocnice v Lučenci, kde o 23.15 hodine na následky zranení zomrela.

„Požitie alkoholických nápojov dychovou skúškou u vodiča zistené nebolo. Vodič sa podrobil aj lekárskemu vyšetreniu spojenému s odberom krvi a moču. Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 500 eur,“ dodala M. Faltániová. Mladíkovi na mieste zadržali vodičák, ktorý vlastnil pol roka. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

[color=#ff0000]Iba pred pár dňami pritom došlo k ďalšej otrasnej tragédii. Štyria mladí ľudia zapikovali v obrovskej rýchlosti do stromu. Následky sú otrasné. [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133307_ZA­BERY-HR%C3%94ZY:-Tragicka-zrazka-4-tinedzerov-pri-Viglasi!]Viac TU![/link][/color]

Foto: polícia

auto v strome LC
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM