Boris Macko Rôzne

Streľba, kone aj muzikál. Lučenecké deti sa nudiť nemusia ani počas roka

Spolu so začiatkom školského roka je tu pre rodičov detí dilema, čo budú robiť ich ratolesti po návrate zo školy. Ponúkame preto hneď niekoľko tipov!

Ilustračný obrázok k článku Streľba, kone aj muzikál. Lučenecké deti sa nudiť nemusia ani počas roka
Zdroj: TASR

Počas školského roka 2016/17 pripravilo centrum voľného času (CVČ) Magnet v Lučenci opäť bohatú ponuku pre školákov aj predškolákov. O tom, že je to dobrá možnosť, svedčí aj fakt, že počas letných prázdnin využilo služby CVČ 171 detí.

„My si ceníme dôveru rodičov, ktorí nám svoje deti zverujú nielen počas letných prázdnin, ale aj cez školský rok. Dúfame, že ich tohtoročná ponuka osloví. Na základe vyplnenej pozvánky budú rodičia s deťmi pozvaní na prvé stretnutia záujmových krúžkov,“ hovorí riaditeľka CVČ Jana Murgašová.

To bude 27.9. 2016 v Spoločenskej sále CVČ. Prihlásiť sa možno priamo v budove CVČ na Ulici mieru v Lučenci. „Samotná záujmová činnosť začína od októbra 2016,“ dodala riaditeľka s tým, že prihlášky sa dajú stiahnuť na stránke CVČ. Na nej je aj kompletný prehľad krúžkov aj to, pre akú vekovú kategóriu detí sú určené.

Spomenúť možno hru na hudobné nástroje, jazdecký krúžok, ktorý zahŕňa aj starostlivosť o koňa, rôzne druhy športov, anglický jazyk, či modelárstvo. Zo zaujímavých možno spomenúť poľovnícky pre žiakov základných škôl, muzikálik – základy pohybu, tanca a divadla pre škôlkarov, ale aj elektrotechnický pre žiakov od 5. ročníka základných škôl, kde si sami vyrobia jednoduché elektrotechnické výrobky.

Pozrite si CVČ Magnet v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

MHD zadarmo a k tomu pokus o rekord: Lučenec ovládnu tanec, športy a bicykle

Lučeneckým futbalistom sa nedarí. Nepresvedčivé výsledky rozhorčili poslancov

Foto: ilustračné

Centrum voľného času ponúka množstvo krúžkov
6
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM