Michaela Mozolányová Šport

Tip na víkend: Nadšenci športu si zmerajú sily na Ipeľskom behu inline Lučenec – Rapovce

Športovci sa opäť majú na čo tešiť! Druhý ročník športového podujatia pod názvom Ipeľský beh inline Lučenec – Rapovce totiž už klope na dvere. Pozrite, čo všetko na váš čaká...

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Nadšenci športu si zmerajú sily na Ipeľskom behu inline Lučenec – Rapovce
Zdroj: TASR

Mesto Lučenec, Občianske združenie Novohrad, obec Rapovce v spolupráci s termálnym kúpaliskom Novolandia a Slovenskou autobusovou dopravou Lučenec pripravujú II. ročník športového podujatia pod názvom Ipeľský beh inline Lučenec – Rapovce, ktorý sa uskutoční už túto sobotu 26. júla.

Po vydarenom prvom ročníku sa rozhodli organizátori začať trochu netradične, kedže prezentácia bežcov a inline korčuliarov bude v areáli futbalového štadiónu v Rapovciach. Odtiaľ všetkých zaregistrovaných účastníkov organizátori prevezú autobusom pred Divadlo B. S. Timravy v Lučenci.

Presne o 18:00 hod. odštartujú dve disciplíny, a to beh na 6,5 kilometra a korčuliari inline na 12 kilometrov. Podľa slov riaditeľa behu Pavla Baculíka chcú organizátori Ipeľského behu zatraktívniť disciplínu inline. Práve preto pozývajú všetkých rekreačných „inlainistov“, ktorí korčuľujú na novej ceste v Pincinej či v celom novohradskom regióne.

Disciplíny a kategórie Ipeľského behu inline Lučenec – Rapovce:

I. Disciplína – beh na 6,5 km

  • Kategórie: Muži do 39 rokov, muži nad 39 rokov, ženy do 39 rokov, ženy nad 39 rokov

II. Disciplína – Inline korčuliari na 12 km (štart Divadlo B. S. Timravy, Ulica T. G. Masaryka – kruhový objazd pri Tržnici – Divadlo B. S. Timravy – cieľ Rapovce)

  • Kategórie: Muži bez obmedzenia veku, ženy bez obmedzenia veku

Na súťažiacich čaká v areáli termálneho kúpaliska Novolandia v Rapovciach večerné kúpanie, kotlíkový guľáš a tričko s logom podujatia. Prihlásiť sa môžete na e-mailovej adrese: a.urbancok@gmail.com, na prezentácii v Rapovciach alebo pred štartom do 17:30 hodiny.

V rámci športového podujatia sa v areáli kúpaliska v Rapovciach môžu účastníci zapojiť do súťaže o ceny, môžu si dať otestovať zdravie a pre deti je pripravené maľovanie na tvár.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM