Rôzne

Tipy na víkend: Nedeľa bude patriť móde a exotickým zvieratám

Prvý novembrový víkend budú dominovať predovšetkým voľby. Voľné dni však budú patriť aj zábave, chovateľskej burze a tradíciám.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Nedeľa bude patriť móde a exotickým zvieratám
Zdroj: TASR

Piatok bude patriť Molekulám zvuku. Pod týmto názvom v rámci svojho turné prichádza do Lučenca skupina Desmod. Známe i nové piesne predstavia publiku v Aréne.

PACI PAC pre deti

Medzi najmenšími patria k najobľúbenejším interprétom. Ich pesničky sú známe nielen z koncertov či internetu, ale najmä z obývačiek, kde si ich maminky a tatinovia spolu so svojími detičkami spievajú, zabávajú sa, a zároveň sa aj vzdelávajú.

Známa dvojica PACI – Adriana Pešinová a PAC – Mário Praženec sa vydávajú na svoje zatiaľ najdlhšie turné po celom Slovensku, pod názvom “Pesničková Encyklopédia” . Až na 25-tich miestach sa predstaví nová showka pre najmenších, s novými kulisami,pesničkami a kostýmami. Na jesennom turné, ktoré sa viaže k novému DVD + CD. V Lučenci vystúpia v piatok o 17.00 h.

Nedeľná móda

Mesto Lučenec v spolupráci s OZ Klub Astra Lučenec a Regionálnym Top centrom podnikateliek pozývajú na tradičné spoločenské podujatie Nedeľa módy, ktoré sa uskutoční v nedeľu 5. novembra 2017 o 15.00 hod. v priestoroch Synagógy Lučenec.

Program moderuje Viliam Stankay, špeciálnymi hosťami sú: módne dizajnérky Zuzana Haková a Jana Luptáková, operná speváčka a členka Slovenskej filharmónie Andrea Ľuptáková a kaderník Erich Petróczi. V programe účinkuje Dance Attack a tanečná škola Wanted. Počas módnej prehliadky sa odprezentujú miestne butiky a obchody s módnym oblečením.

Nedeľa bude patriť chovateľskej burze. Môžete na nej obdivovať domáce a exotické zvieratá od chovateľov z celého regiónu. Uskutoční sa aj priamy predaj zvierat. Pod jednou strechou nájdete aj krmivá a chovateľské potreby. Miesto: Mestská tržnica.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM