Rôzne

Tipy na víkend: Oslávte s deťmi začiatok prázdnin na veselom ihrisku

Prvý prázdninový víkend poteší najmä školákov, ktorým sa začína dvojmesačné voľno. Mesto pripravilo viacero zaujímavých podujatí od športu, po zábavu.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Oslávte s deťmi začiatok prázdnin na veselom ihrisku
Zdroj: TASR

Záver týždňa pre milovníkov šlágrov v podaní Otta Weitera! Pozýva na televízne natáčanie obľúbeného programu Otto Weiter Show v trvaní 2,5 hodiny, zároveň si vypočujete aj jeho hostí Andreu Fischer, Evu Mázikovú, Roba Kazíka, Vlastu Mudríkovú, Nora Mesároša, skupinu Galaktic a skupinu Profil

Miesto konania: V piatok 29. júna o 18:00 hod, Múzeum histórie obce Divín – Zichyho kaštieľ, Divín.

Koncerty klasickej i ľudovej hudby, prednášky, prechádzky prírodou s odborným sprievodcom, programy a hry pre deti, ale aj ochutnávky miestnych gastronomických špecialít. To všetko čaká na návštevníkov podujatia Lesná hudba, ktoré sa koná v sobotu 30. júna v mestskom parku vo Fiľakove v okrese Lučenec.

Veselé ihrisko

V sobotu 30. júna o 16:00 príďte s deťmi na Veselé ihrisko. V rámci 5. ročníka podujatia je naplánovaná penová show pre deti, predstavenie Divadla Babadla, vystúpenie živej kapely a iné atrakcie. Lučenec, vnútroblok Ulice J. Bottu a Osloboditeľov.

SPRIEVODNÁ AKCIE

  • Vyhodnotenie, súťaže a odmenenie detí s najlepším vysvedčením, šk. rok 2017/2018
  • Veľká kamarátka všetkých detí Šaška Baška
  • Detské trblietavé tetovanie pre deti zdarma (Centrum voľného času Magnet Lucenec)
  • Maľovanie na tvár (Centrum voľného času Magnet Lučenec)
  • Kozmetická poradňa Mary Kay

O občerstvenie je postarané. V tento deň sa bude podávať GULÁŠ zdarma! Tradičné zábavné podujatie organizujú: mesto Lučenec, OZ Novohrad, CVC Magnet Lučenec.

Mesto Lučenec pozýva zažiť streetballovú atmosféru na XVIII. ročník Streetballového turnaja v rámci akcie – Veselé ihrisko – vnútroblok Osloboditeľov, dňa 30. júna o 16:00 hod.

Program: I. kategória: 5. – 7. ročníky ZŠ, II. kategória: 8. – 9. ročníky ZŠ, III. kategória: stredné školy a učilištia, IV. kategória: muži a ženy bez obmedzenia veku.

Otvorenie letnej sezóny

V nedeľu 1. júla začína otvorenie letnej sezóny Mira Gaberová. Výstava slov súčasného umenia. Synagóga 17:00 hod.

V ten istý deň je aj chovateľská burza: Domáce a exotické zvieratá od chovateľov z celého regiónu, priamy predaj zvierat a možnosť objednávok, krmivá a chovateľské potreby. Mestská tržnica 7:00 – 11:00 hod.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM