Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Pripravte najmenším na ich veľký deň zábavný program

Prvý júnový víkend bude patriť najmenším pri oslave Medzinárodného dňa detí. Mesto Lučenec pre nich pripravilo zábavný program pre celé rodiny na viacerých miestach.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Pripravte najmenším na ich veľký deň zábavný program
39
Galéria

Zábavné dobrodružstvo pre malých i veľkých sa vracia na plátna kín. V piatok 31. mája má Kino Apollo na programe o 17:00 hod Chrobáčikovia 2: Ďaleko odo domova. Dobrudružstvo malej lienky a jej rodičov. Malá lienka uviazne v kartónovej krabici a nechtiac cestuje do Karibiku. Rodičia podniknú záchrannú výpravu. O 19:00 hod Godzilla II: Kráľ monštier – maďarský dabing.

Otvorenie ihrísk

V sobotu 1. júna je naplánované slávnostné otvorenie detských ihrísk primátorkou Lučenca spolu s kráľom a Popoluškou. Vystúpi Šaška Baška, nebude chýbať súťaž o Najkrajšiu kresbu najobľúbenejšej hračky, cuktová vata, maľovanie na tvár atď. Miesto a čas: Od 10:00 hod, Rúbanisko III. Zraz je pri výškových budovách obytných domov.

V sobotu 1. júna (do 16. júna) o 14:00 hod. pripravila Radnica – výstavná sála, výstavu Seres/drawings and paintings. Je to výstava prác maďarského umelca Seres László z Miskolca.

Oslava MDD s včielkou Majou

V nedeľu 2. júna príďte od 9:00 hod. do Mestského parku. Mesto pripravilo na ich sviatok oslavu pre celé rodiny.

  • Program:
  • detské rozprávkové divadelné predstavenie
  • drevený kolotoč a drevené hry pre malých i veľkých
  • cesta začarovaným lesom
  • vyhliadkový vláčik
  • Dino Show
  • koncert najznámejších piesní z rozprávok
  • bohatá tombola a mnoho iného.

Registrácia (1 euro) je v čase od 9:30 – 12:00 na parkovisku pred hlavným vstupom.

Obec Tomášovce, MŠ a ZŠ v Tomášovciach a JDS ZO Tomášovce vás srdečne pozývajú na na športovo – kultúrne podujatia, ktoré sa budú konať dňa 1. júna na futbalovom ihrisku v Tomášovciach. Program:

  • od 09.00 hod „Športový deň seniorov“
  • od 13.00 hod „Deň detí“
  • o 16.00 hod „Váľanie mája na ihrisku“ V programe sa Vám predstaví FS Haličan. O občerstvenie bude postarané.

Obec Vidiná a Materská škola u Veveričky vo Vidinej pozývajú všetky deti osláviť ich sviatok 1. júna od 14:00 hod na futbalové ihrisko vo Vidinej. Deti zažijú zábavu so Včielkou Majou, zaspievajú si spolu so Šaškou Baškou a s pirátom Goranom a pirátkou Elizabeth sa porozprávajú o ich histórii, zvykoch či obľúbených pirátskych jedlách.

Pre deti je pripravený bohatý sprievodný program: maľovanie na tvár, tvorivé dielne, skákacie atrakcie, stan s detským klubom a občerstvením, futbalový zápas rodičov s deťmi a spoločná opekačka rodičov s deťmi (špekačky pre deti sú zabezpečené).

Obec Halič pozýva deti a rodičov stráviť nedeľné popoludnie spoločne na Podzámockom námestí, kde je pripravený pestrý program plný hier, súťaží a zábavy pri príležitosti medzinárodného dňa detí. Okrem iného na vás čakajú ukážky práce profesionálnych hasičov, skákací hrad, dve predstavenia Bábkového divadla na rázcestí z Banskej Bystrice, čarovanie s balónmi i krásne ceny. Dátum konania: 2. júna od 14:00.

Po víkende sa môžete v pondelok 3. júna o 19:00 hod. zabaviť v Divadle B.S. Timravy programom Randevu s Jánom Snopkom. Hudobno zábavná show známeho slovenského humoristu Jána Snopka. O vynikajúcu zábavu sa postarajú skvelí hostia Lukáš Latinák a Ady Hajdu. Zaspieva a zahrá Tomáš Bezdeda.

Ilustračné foto, archív S. Abadová

Deň detí v Lučenci
39
Galéria
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM