Ľubomíra Karmanová Správy

TOP 3 víkendové podujatia: Prichádzajúce dni sa budú niesť v znamení hudby

Nech ste už fanúšikom akéhokoľvek hudobného žánru, prichádzajúce voľné dni prinášajú bohatú ponuku koncertov, z ktorej si vyberie aj ten náročnejší poslucháč.

Ilustračný obrázok k článku TOP 3 víkendové podujatia: Prichádzajúce dni sa budú niesť v znamení hudby
Zdroj: TASR

Music summer

9. – 11. 7. 2015 Ružiná

Známy hudobný festival na Ružinej je už plnom prúde. Počas týchto dní ponúka návštevníkom hudobné skupiny pôsobiace na domácej hudobnej scéne. Z tých známejších sa predstavia napríklad Polemic, Desmod, Ine Kafe, Zoči voči, Helenine oči, Peter Cmorik, Smola a hrušky, či Samuel Tomeček. Fanúšikovia sa môžu ako vždy tešiť aj na populárne lokálne talentované kapely, ktoré prehliadku toho najlepšieho z domácej hudby už tradične otvárajú.

Country Western

10. 7. 2015, 16.00 Mestský park – Biela labuť

Svojich priaznivcov si už v Lučenci našla aj obľúbená country western show. Tento rok sa v Mestskom parku predstavia stálice domácej country scény LCB, Z Banskej Bystrice pricestuje Colorado a so svojou westernovou show to budú Túlaví vlci.

IMPULZ

11. 7. 2015, 17.00 hod. Kúpalisko Novolandia, Rapovce

Štafetu hudobného leta, ktoré organizuje prevádzkovateľ kúpaliska v Rapovciach tento víkend prevezme hudobná skupina Impulz z Lučenca. Zahrá na počúvanie, aj do tanca návštevníkom k večernému kúpaniu. Zábava so živou hudbou potrvá až do 23.00 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM