Erik Bojničan Rôzne

Tradičné podujatie, ktoré láka nie len Lučenčanov: Mestskú tržnicu zaplavia starožitnosti a kuriozity!

Mestská tržnica opäť ožije atmosférou starožitností a kuriozít. Pozrite, kedy presne je populárne podujatie v pláne, aby ste ho nezmeškali.

Ilustračný obrázok k článku Tradičné podujatie, ktoré láka nie len Lučenčanov: Mestskú tržnicu zaplavia starožitnosti a kuriozity!
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk

Zberateľské a historické predmety z minulých čias budú môcť predať, kúpiť či vymeniť návštevníci burzy starožitností a kuriozít, ktorá sa uskutoční v nedeľu (28.2.) od 7.00 h v priestoroch Mestskej tržnice v Lučenci. O podujatí informovala hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

„Na túto burzu chodia predávajúci nielen z Lučenca a Banskobystrického kraja, ale z celého Slovenska a niektorí prichádzajú aj zo susedného Maďarska. Okrem starožitností budú na burze tiež rôzne zaujímavosti, ale aj predmety do domácnosti,“ načrtla hovorkyňa.

Ako dodala, z burzy starožitností a kuriozít sa v Lučenci už stalo tradičné podujatie, ktoré má niekoľkoročnú históriu. „Okrem toho pravidelne organizujeme aj burzy detského oblečenia a ďalších potrieb pre deti a tiež chovateľské burzy,“ povedala Hrnčiarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM